Barti66 Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Stvarno ima rebaraca u ponudi BP...ili sam samo ispao glup u društvu?Ako ima,kuda onda plovi ovaj brod,što bi Mile rekao?
Аврам Гојић Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Ima u ponudi nešto tvrdo, preskupo i neukusno što se naziva rebarcima i što se obično poruči samo jednom.
Barti66 Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 (edited) Sama pomisao da BP ima u svojoj ponudi rebarca me odbija od istih. Edited October 25, 2015 by Barti66
Skyhighatrist Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Pileći štapići su im kao komadići balze umotani u šmirgl papir krupne granulacije.
Singer Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Jeo deset čevapa u "Drami" kod Narodnog pozorišta - korektno i skupo. Dopala mi se vruća i hrskava lepinja koju daju uz ćevape, nije mi se dopao izbor piva koji imaju uz ćevape i cena za isto.
*edited by mod Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 teška srca potvrđujem Banacanina za Talimat. naručili juče na poslu, a ja za svaki slučaj uzeo krilca i tačno jedan cevap. miriše lepo, više nego profi upakovano i zavijeno u alu foliju ali boja kao što se vidja u tofu cevapima a ukus gori od mekdeka soja pljeskavice. da su ovako radili od početka odavno bi bili pokojni. doduše ljuta krilca i krilca med i biber jaaaaalo dobra i solidna količina za 350 kinti.
Barti66 Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Walter neko veče...ćevapi nisu loši ali opet veća doza "kiselice" no što moja čula dozvoljavaju,nije beš kao kod "Cice" nejestivo ali ipak nedopustivo.Somun leden kao taština duša.Sve u svemu neću skoro do njih.
*edited by mod Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 U Mek dosao Grand Big Mek tj Big Mek po meri coveka. Jos uz onu caku da se trazi ekstra sos dobije se maksimalno svez burger i optimalna doza sosa :)
banatjanin Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 veća doza "kiselice" no što moja čula dozvoljavaju, aj prevedi, na šta misliš? kiseli im ćevapi?
Recommended Posts