October 22, 20159 yr ok, nisam jeo talimat ima jedno dve godine, ako kažete da su se progovnali, ni neću. ali evergrin i dalje rula.
October 22, 20159 yr Neka iskustva od Dimitrije Steak-a Jebote to mi u kraju a nisam znao ni da postoje do malocas :D
October 23, 20159 yr Nema tu poslasticarnice odavno. Jašta, bila u vreme kad je još Kuća čaja bila u prvom komšiluku, a čajdžinice tamo nema već jedno 4-5 godina.
October 23, 20159 yr Veliki za AsiaFood, skoro je dobar koliko i rahmetli walk2wok.. I dalje ga ne mogu ptežaliti
October 23, 20159 yr Veliki za AsiaFood, skoro je dobar koliko i rahmetli walk2wok.. I dalje ga ne mogu ptežaliti Bio sam na Terazijama danas, male porcije su mega hetero dosta dosta !
October 23, 20159 yr Author jel taj asiafood isto ono u vasinoj, doduse manje nego ovo u srp.vladara? ako jeste ti su skroz ok za chinese bucket food u srbiji. mala porcija od 350 din je korektna. mislim ne bi se tamo zaleteo ali ako me napadne glad u neposrednoj blizini, no problemo.
October 23, 20159 yr a sada ribz, odmah do pederskog lokala za ber jebače uzeo sam jedine prestale rebarce, srednje veličine, i mogu reči da je to - to, premazan perverznim ljutim sosm/kečapom, meso se vrlo lako odvaja i topi u ustima, razočarao me je ispečen kromoir i ljusci u koga su turili pavlaku burazer je ostao praznih ruku pa je naručio duoli ribz burger koji takođe nije loš sve u svemu, se-ksu-a-la sve zajedno sa velikom akvavivom 1600 kinti i da, debeli yolo - jebo te loko dajs što mi je zveketao po ušima sve vreme