Ariel Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 ok, nisam jeo talimat ima jedno dve godine, ako kažete da su se progovnali, ni neću. ali evergrin i dalje rula.
*edited by mod Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Neka iskustva od Dimitrije Steak-a Jebote to mi u kraju a nisam znao ni da postoje do malocas :D
Plavimost Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Tu je bio Buongiorno, baš baš vrh špic jebačko mesto.
yolo Posted October 22, 2015 Author Posted October 22, 2015 Bondjorno ja bi nesto corno u Milesevskoj?
*edited by mod Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 zar to nije neka slastičarna? Nema tu poslasticarnice odavno.
ajgor Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Nema tu poslasticarnice odavno. Jašta, bila u vreme kad je još Kuća čaja bila u prvom komšiluku, a čajdžinice tamo nema već jedno 4-5 godina.
zoki Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Veliki za AsiaFood, skoro je dobar koliko i rahmetli walk2wok.. I dalje ga ne mogu ptežaliti
Plavimost Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Veliki za AsiaFood, skoro je dobar koliko i rahmetli walk2wok.. I dalje ga ne mogu ptežaliti Bio sam na Terazijama danas, male porcije su mega hetero dosta dosta !
zoki Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Ja tek sad provalio da sam pogrešio topik ovo je meso :)
yolo Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 jel taj asiafood isto ono u vasinoj, doduse manje nego ovo u srp.vladara? ako jeste ti su skroz ok za chinese bucket food u srbiji. mala porcija od 350 din je korektna. mislim ne bi se tamo zaleteo ali ako me napadne glad u neposrednoj blizini, no problemo.
Marcus Wulffings Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 a sada ribz, odmah do pederskog lokala za ber jebače uzeo sam jedine prestale rebarce, srednje veličine, i mogu reči da je to - to, premazan perverznim ljutim sosm/kečapom, meso se vrlo lako odvaja i topi u ustima, razočarao me je ispečen kromoir i ljusci u koga su turili pavlaku burazer je ostao praznih ruku pa je naručio duoli ribz burger koji takođe nije loš sve u svemu, se-ksu-a-la sve zajedno sa velikom akvavivom 1600 kinti i da, debeli yolo - jebo te loko dajs što mi je zveketao po ušima sve vreme
Recommended Posts