Кристофер Лумумбо Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 klemenca - jeo sam rebarca. ok, nisam odusevljen, ali yasto one metroseksualne porcije od 150 grama?
banatjanin Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 170 Oduvek su tolike i to je jedino na šta nemam zamerku. Za moj solidan apetit i pripadajućih 120 kila sasvim dovoljno i zasitno, sa više mesa od bilo koje pljeskavice ili standardnog girosa.
ToniAdams Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Klemenca apdejt: - zdravo, daj mi rebarca... e, što nema više kubana? ... eto, nema... pa vratite! ... teško, obrati se gazdi.... dobro, što ste ga izbacili? ... imali smo problema sa dobavljačem sira... pa dobro, ako nađete novog dobavljača, vratićete? ... nećemo. koncept je da nam sendviči budu gotovi odmah, a kubano se čeka 5 minuta jer mora da se tostira.... dobro. i odem sa rebarcima. usput, plećka je bolja. jebote ako ocu takav koncept otici cu u prvi supermarket i kupicu cips i 7 dejs kroasan. kakvi debili.
Barti66 Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Okej je jednom, problem je kad to doživljavaš skoro svakodnevno. Ma ja ne bi ni jednom...nego me naslednik par puta naterao da posetimo kultno mesto ali odustao i on ubrzo.Sama pojava gomiletine lokala na malom prostoru koji u principu nude sličan jelovnik mi deluje bljak.
Кристофер Лумумбо Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 170 Oduvek su tolike i to je jedino na šta nemam zamerku. Za moj solidan apetit i pripadajućih 120 kila sasvim dovoljno i zasitno, sa više mesa od bilo koje pljeskavice ili standardnog girosa. dva komada su prava mera, a pise 150 grama.
Singer Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 (edited) ko je beše pominjao one ćevape na dorćolu ispod narodnog pozorišta? nešto bih iskidao ćevape pa reko da ne cimam waltera negoda probam te ako valjaju? rade li dostavu uopšte? Edited October 20, 2015 by Singer
Marcus Wulffings Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 nisam pitao, ali mi se čini da rade... paaa okej su, to je to... mada ja preferiram evergrin
Frank Pembleton Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Jel to glumac? poslato sa WC šolje by BVK
Singer Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 nije, ovi su http://cafebarnetwork.rs/lokali/lokali-restorani/2974-drama-cevapi ćevap na komad, komad je 50 dinara i oko 30g po ćevapu - deset u pola s lukom je 550 dinara... neće moji iz kanca, guramo waltera a ja ću drugi put solo da overim i to na licu mesta tnx za tel markuse
Recommended Posts