Ravanelli Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Pa nije dobar. Zapravo veoma je los. Nikakvo meso, izmrcvarena lepinja, prvo zagorela na plotni pa natopljena, preeeevise cluka i prekiseli krastavci. Rebra jesu dobra. Btw, mesto je vrhunski dizajnirano. Da nije to slucajno jedno od poslednjih Gecovih dela? Strasno lici na njega
*edited by mod Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 pretpostavljam da zavisi koji si jeo. Meni je meso bilo ok, ali zbog lepinje i odličnih rebaraca sumnjam da cu ga opet jesti. možda overim krilca još u nadi da su zaista buffalo krilca. Koliko sam ja čuo dizajnirao je neki mladji lokalac.
nenad Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 u gladnom vuku u zemunu, pored standardno dobrih krilaca, trenutno imaju i jako dobre kobaje od divljaci (dsvinja i jelen).
renne Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Od srede 14. oktobra smo na novoj lokaciji u Bulevaru Zorana Đinđića 12G na Novom Beogradu. The Klemenca se sada nalazi u lokalu br.40, odmah pored Rogenart pekare. Mesto je novo, novi su i pojedini recepti, ali bez brige, ostajemo verni svinjariji i našim gostima. Dobrodošli !
Marcus Wulffings Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 nisam znao da pored burgera možeš i tako neto inferiorno kao sendvič da pojedeš
Ravanelli Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 (edited) Zajebavas Al kad smo tu - ovaj je recimo o street foodu danas. Prave kubano kao svoj vrhunac http://www.rottentomatoes.com/m/chef_2014/ Edited October 13, 2015 by Ravanelli
Marcus Wulffings Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 hteo sam da vidim tvoju reakciju he he he mada, ima klemenca svetlih trenutaka u obliku raznih tranširanih svinjskih špikovanih pečenja zajedno sa pečenim krompirom
yolo Posted October 13, 2015 Author Posted October 13, 2015 ako vam se ne svidja kubano u klemenci, eno vam je fenserska radionica na dorcolu pa jedite tamo ali nemojte posle da se zalite. klemenca je keva.
banatjanin Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 (edited) u klemenci više ne postoji kubano, bio danas. na NBG imaju tri sendviča: plećka, but i rebarca (sve svinja) drugo, nadam se da grešim, ali onaj objekat im neće sreću doneti, jedva sam našao, ama to u redu, nego nema gde da se sedne, pa sam seljački seo u Rogenartovu baštu da pojedem . generalo ono izgleda kao sa konja na magarca, a nema ni točenog piva više treće, uzmem ja plećku, majstor počne da seče okruglu susam zemičku koja izgleda kaa izvađena iz one suncokret pogače. pitam zašto, kaže on da osim kubana nikad ništa nije išlo u kiflu. lud toliko nisam, ruku u vatru stavljam da sam u staroj Klemenci jeo isključivo sendviče u kiflama, a i na reklami im je takav ali ipak, ono saftano meso je tolo, i curi, i preliv sa krastavčićima i malo čilija, i lepi za prste i jebiga, dobro je.valjda će da upeglaju to još malo Edited October 15, 2015 by banatjanin
*edited by mod Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Nema kubanca??? O jebote pa sta su ga onda ostavljali tovoreno, kada im je to bio ubedljivo najbolji sendvic, i u pravu si, ja se secam da su svi isli u kifle. Sad mi nije zao sto su se preselili, jer ionako ne bih isao do njih ako nemaju kubanca.
katamaran Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 više ne postoji kubano Sto se mene tice - bojkot.
banatjanin Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Klemenca apdejt: - zdravo, daj mi rebarca... e, što nema više kubana? ... eto, nema... pa vratite! ... teško, obrati se gazdi.... dobro, što ste ga izbacili? ... imali smo problema sa dobavljačem sira... pa dobro, ako nađete novog dobavljača, vratićete? ... nećemo. koncept je da nam sendviči budu gotovi odmah, a kubano se čeka 5 minuta jer mora da se tostira.... dobro. i odem sa rebarcima. usput, plećka je bolja.
Recommended Posts