katamaran Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Volim papas sto se najedes a ne deru po usima al nikako da nadjem burger skroz po volji. Plasim se da je problem do samog mesa :( Odlicne su im tortilje sa ljutom piletinom.
Frank Pembleton Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Klemence više nema! Bez brige, i dalje postojimo, ali više nismo na Vračaru - selimo se u Bulevar Zorana Đinđića na Novom Beogradu. Svečano otvaranje je ubrzo, a tačan datum, vreme i mesto ćemo vam reći na vreme.
*edited by mod Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Volim papas sto se najedes a ne deru po usima al nikako da nadjem burger skroz po volji. Plasim se da je problem do samog mesa :( Odlicne su im tortilje sa ljutom piletinom. mushroom burger I letnja tortilja su best of.
katamaran Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Ime me nije privuklo al mi deluje da su sastojci po mom ukusu Печурке, моцарела, пармезан, табаско, павлака, масала сос BBQ i Black jack me bas i nisu odusevili. Za tortilju ne znam da li da ti verujem. I dalje mi bolje zvuci ljuta piletina :) Danas sam uzeo grcku i nije losa.
*edited by mod Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 meni su kod njih promašaj taj black jack iako zvuči odlično na papiru i oba burgera sa wasabijem.
yolo Posted October 4, 2015 Author Posted October 4, 2015 jeo sam kobaje u berlineru. kara banana realno. zamrznut pomfrit, najobicnija rostiljska, bavarska pereca odozgo koja se napari i onda bude gnjecavkasta. porcija je 895 ili tako nekako, realno vredi 2/3 cene, ostalo je savamalski porez.
Marcus Wulffings Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 meni su kod njih promašaj taj black jack iako zvuči odlično na papiru i oba burgera sa wasabijem. to sam i jeo
Ryan Franco Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 verovatno će ovo biti blasfemija ali kad čujem klemenca u glavi mi je jedna reč - overrated.
Singer Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 E a jel se negde smestio institut za prase, gulaš itd.?
*edited by mod Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Ali na toj lokaciji nešto prave/renoviraju.
JakeBlues Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 jeo sam kobaje u berlineru. kara banana realno. zamrznut pomfrit, najobicnija rostiljska, bavarska pereca odozgo koja se napari i onda bude gnjecavkasta. porcija je 895 ili tako nekako, realno vredi 2/3 cene, ostalo je savamalski porez. Treba tu namiriti obično svakog od N vlasnika po lokalu, pa plus razni fiskalni i nefiskalni izdaci (redovni i vanredni), pa onda naravno i savamalski porez... Izađe skupo na kraju, za hranu prosečnog ili čak i ispod-prosečnog kvaliteta.
katamaran Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 verovatno će ovo biti blasfemija ali kad čujem klemenca u glavi mi je jedna reč - overrated. Probao kubano? Po meni opravdava hajp
precog Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 verovatno će ovo biti blasfemija ali kad čujem klemenca u glavi mi je jedna reč - overrated.Upravo, prosecno zderivo.
Recommended Posts