October 4, 20159 yr Volim papas sto se najedes a ne deru po usima al nikako da nadjem burger skroz po volji. Plasim se da je problem do samog mesa :( Odlicne su im tortilje sa ljutom piletinom.
October 4, 20159 yr Klemence više nema! Bez brige, i dalje postojimo, ali više nismo na Vračaru - selimo se u Bulevar Zorana Đinđića na Novom Beogradu. Svečano otvaranje je ubrzo, a tačan datum, vreme i mesto ćemo vam reći na vreme.
October 4, 20159 yr Volim papas sto se najedes a ne deru po usima al nikako da nadjem burger skroz po volji. Plasim se da je problem do samog mesa :( Odlicne su im tortilje sa ljutom piletinom. mushroom burger I letnja tortilja su best of.
October 4, 20159 yr Ime me nije privuklo al mi deluje da su sastojci po mom ukusu Печурке, моцарела, пармезан, табаско, павлака, масала сос BBQ i Black jack me bas i nisu odusevili. Za tortilju ne znam da li da ti verujem. I dalje mi bolje zvuci ljuta piletina :) Danas sam uzeo grcku i nije losa.
October 4, 20159 yr meni su kod njih promašaj taj black jack iako zvuči odlično na papiru i oba burgera sa wasabijem.
October 4, 20159 yr Author jeo sam kobaje u berlineru. kara banana realno. zamrznut pomfrit, najobicnija rostiljska, bavarska pereca odozgo koja se napari i onda bude gnjecavkasta. porcija je 895 ili tako nekako, realno vredi 2/3 cene, ostalo je savamalski porez.
October 4, 20159 yr meni su kod njih promašaj taj black jack iako zvuči odlično na papiru i oba burgera sa wasabijem. to sam i jeo
October 4, 20159 yr verovatno će ovo biti blasfemija ali kad čujem klemenca u glavi mi je jedna reč - overrated.
October 4, 20159 yr jeo sam kobaje u berlineru. kara banana realno. zamrznut pomfrit, najobicnija rostiljska, bavarska pereca odozgo koja se napari i onda bude gnjecavkasta. porcija je 895 ili tako nekako, realno vredi 2/3 cene, ostalo je savamalski porez. Treba tu namiriti obično svakog od N vlasnika po lokalu, pa plus razni fiskalni i nefiskalni izdaci (redovni i vanredni), pa onda naravno i savamalski porez... Izađe skupo na kraju, za hranu prosečnog ili čak i ispod-prosečnog kvaliteta.
October 4, 20159 yr verovatno će ovo biti blasfemija ali kad čujem klemenca u glavi mi je jedna reč - overrated. Probao kubano? Po meni opravdava hajp
October 4, 20159 yr verovatno će ovo biti blasfemija ali kad čujem klemenca u glavi mi je jedna reč - overrated.Upravo, prosecno zderivo.