October 3, 20159 yr I dalje je manji zagriz nego za big mek... Probao danas, stvarno dobar i sočan (pre svega) mega džank bajt.
October 4, 20159 yr suvlaki pešn - nije loša preporuka od ovog edited by mod-a, dojmile su me te njihove šeftalije - ćufte šta li već, od svinjskog mesa pa u maramici, dok mi je suvlaki bio previše žilav!?!?!? slike neću da stavim da ne navučem na sebe bes sredovečnog miralema, mada i nisu neke sličke
October 4, 20159 yr Sa 1.85km vazdusnom linijom odose mi na najmanje 3km. Osecam da ce da zavrse negde kod Tosinog bunara.
October 4, 20159 yr Klemenca zatvorena na Vračaru Preseljavaju se u Z.Đinđića Whoa! Mnogo srece im zelim. Gde ce, tamo na pocetak kod svih onih banaka?
October 4, 20159 yr http://www.donesi.com/beograd/krokys-dostava-1243.php Гратис мали гирос! За наручена 2 џамбо гироса, добијате један мали гирос гратис. A u ponudi uopste nema girosa...(bar na donesi) edit: u svakom slucaju lici na onu fransizu iz Beogradske. Ne svidja mi se to. Edited October 4, 20159 yr by katamaran
October 4, 20159 yr Klemenca zatvorena na Vračaru Preseljavaju se u Z.Đinđića Sve su veće šanse da ih probam...ni sam nemam pojma što se snebivam?
October 4, 20159 yr sad iskoristi trenutak, oni jesu, zaista, klero-fašisti, ali prave dobre sendviče