Barti66 Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Nisam ljubitelj dotičnog brenda, ali ovi opisi deluju jebozovno...
Frank Pembleton Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Čekaj bre kako zinete za taj 3x čiz? poslato sa WC šolje by BVK
Singer Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 I dalje je manji zagriz nego za big mek... Probao danas, stvarno dobar i sočan (pre svega) mega džank bajt.
Marcus Wulffings Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 suvlaki pešn - nije loša preporuka od ovog edited by mod-a, dojmile su me te njihove šeftalije - ćufte šta li već, od svinjskog mesa pa u maramici, dok mi je suvlaki bio previše žilav!?!?!? slike neću da stavim da ne navučem na sebe bes sredovečnog miralema, mada i nisu neke sličke
renne Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Klemenca zatvorena na Vračaru Preseljavaju se u Z.Đinđića
Marcus Wulffings Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 pa kako će yolo da se žegmba sa vračara na novi begiš???
katamaran Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Sa 1.85km vazdusnom linijom odose mi na najmanje 3km. Osecam da ce da zavrse negde kod Tosinog bunara.
Ravanelli Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Klemenca zatvorena na Vračaru Preseljavaju se u Z.Đinđića Whoa! Mnogo srece im zelim. Gde ce, tamo na pocetak kod svih onih banaka?
katamaran Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 (edited) http://www.donesi.com/beograd/krokys-dostava-1243.php Гратис мали гирос! За наручена 2 џамбо гироса, добијате један мали гирос гратис. A u ponudi uopste nema girosa...(bar na donesi) edit: u svakom slucaju lici na onu fransizu iz Beogradske. Ne svidja mi se to. Edited October 4, 2015 by katamaran
Barti66 Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Klemenca zatvorena na Vračaru Preseljavaju se u Z.Đinđića Sve su veće šanse da ih probam...ni sam nemam pojma što se snebivam?
Marcus Wulffings Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 sad iskoristi trenutak, oni jesu, zaista, klero-fašisti, ali prave dobre sendviče
Barti66 Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Politička i ostala ubeđenja mi ni najmanje ne smetaju kod odabira hrane...:-)
Marcus Wulffings Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 a pa dooooobro, to je kao ja što sam išao kod jevrejina u beogradskoj
Recommended Posts