Ravanelli Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 (edited) ma kakav blog o bugerima?!!?!? u BG-u??????? Svuda. Prosirilo se i na ns (toster npr), internešnli kad odem volim da odem u bioskop i iscepam burger u nekom mestu koje na top listi za taj gradImas ih i u bg gde hoces sada. Posle craft piva ovo je sledeca velika posast, manja doduse, al primetna U njuci je recimo to na svakom meniju, i ponuda je od od domacih njujorski krava na chelsea marketu za 20$, pa do shake shack burgera koji su ozbiljna korporacija. Onda imas burger truckove koji rolaju po gradu i oglasavaju lokaciju tviterom...cak te truckove imas i u parizu.., Ozbiljni kuvari i restorani poceli da se bve burgerima. Bloomberg u lajfstajl sekciji divlja od clanaka i toplista za burgere U bg imas jedno 15 mesta gde mozes da narucis burger oko kog se neko potrudio Sto bi rekla keba-krabina cerka 'pecena krava je ponovo u modi' Edited October 2, 2015 by Ravanelli
Marcus Wulffings Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 naravno da ima burgera u bege-u, ali ne zaslužuju svi da se tako zovu; ne bi bila loša ova varijanta sa truck-om da se uvede
Budja Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 (edited) Pogresan topic Edited October 2, 2015 by Budja
yolo Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 triple cheese bi DEA trebalo da klasifikuje kao class A drug, na kurac ih nabijem
yolo Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 (edited) ne znam brate da li valja ili nesto nije u redu sa mnom nekako je trash doveden do savrsenstva, mek burger u kome ne primecujes leba sto mi je uvek smetalo plus nista prirodno nema, burger meso, cedar, kecap i krastvcice Edited October 2, 2015 by yolo
*edited by mod Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Meni je ok, samo masta previse. Nisam probao ova druga dva nova doduse.
pacey defender Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Ludilo je trostruki cheese. Masnoća koja se na papirnom omotu nataloži do momenta otvaranja može eventualno da se poredi sa situacijama kada prodirete kroz zapušeni sifon. Ali valja :) Udžbenički primer guilty pleasure. Jednom mesečno.
Singer Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 a ništa... sutra mora da se overi jer forum tako zapoveda. inače, malo šta može da me nahajpa kao forumski hajp za nekim stvarima/pojavama
kobni zelaya Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Totalna je narkomanija triple cheese, osećaš kako ti masti oblažu mozak, a aditivi nagrizaju jetru i istovremeno ti se to sviđa. Progutao sam ga juče i pobegao glavom bez obzira iz Ušća.
Singer Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 rešeno! taman sutra treba prošetati xyz kilometara i eto goriva a i razloga da se ne zadržava u organizmu
yolo Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 ne znam nisam davno radio nikakvu ozbiljnu gudru ali po secanju ovo je dosta blizu ugodjaja
rajka Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Ludilo je trostruki cheese. Masnoća koja se na papirnom omotu nataloži do momenta otvaranja može eventualno da se poredi sa situacijama kada prodirete kroz zapušeni sifon. Ali valja :) Udžbenički primer guilty pleasure. Jednom mesečno. vise od prosecnog bureka?
Recommended Posts