Marcus Wulffings Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 (edited) i to je taj burger iz džoli rodžer paba, blt burger koji navodno sadrži i patlidžan i paradaj i tikvice, no ja nisam ništa od toga osetio, meso u domenu proseka, a i ove zemičke bi stvarno trebale biti malo mekše; razumem da je ovo dobro izvesnoj ženskoj osobi od stotinu kila, a za nas sladokusce je jedan i jedini: bi ejč rulz forever Edited September 26, 2015 by Marcus Wulffings
JakeBlues Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Smena 8 bez blica? i to na ORWO filmu kome je 1982 istekao rok trajanja :)
Marcus Wulffings Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 ma propustio sam ga kroz neki filter mars, pre toga smanjio sjaj i povećao saturejšn
Marcus Wulffings Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 pa zamisli da imam taj ruski aparat i ddr film, ma ne bi bilo izvodljivo... pa to čudo nema ni blic
Barti66 Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Nema ugrađen ali ima "softver" za nadogradnju.
beta Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 dobro bre marcuse, kako možeš da jedeš toliko burgera? toliko mesište i kokakolisanje će da ti unište zdravlje.
Marcus Wulffings Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 to radim dva puta nedeljno, sve ostalo je u domenu veganstva/vegetarijanstva
beta Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 stekla pogrešan utisak da si opasna karnivora
Marcus Wulffings Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 više volim sočno povrće - ratatuj, patlidžane, tikvice, paradajze; pa u onom litlbeju sam naručio jagnjeću selekciju baš zato što je u prilogu bilo dosta šargarepe i patlidžana, i pri tome ističem i hummus bar gde pored falafela najveći deo obroka čine razne kupus salate
zoki Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Sad vido na FB, Klemenci sutra 1. rođendan, 50% na sve sendviče
Plavimost Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Sad vido na FB, Klemenci sutra 1. rođendan, 50% na sve sendviče Thanx for tha info
*edited by mod Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Preporuka za Souvlaki Passion u Carice Milice. Nisam probao souvlaki ali mislim da su jedino mesto gradu koje pravi seftalie i to jako dobre. Probao sam i njihov halumi, koji je kul za vege varijatnu mada je po meni nepravedno skup. Takodje ko voli da eksperimentise ima i nesto sto se zove passion bites sto je u principu umanjena verzija seftalie/girosa/souvlakija.
Recommended Posts