August 30, 20159 yr oh vratio se morski borzoi, pa pravac u inspekciju trovačnica Edited August 30, 20159 yr by beta kentauri
August 30, 20159 yr oh vratio se morski borzoi, pa pravac u inspekciju trovačnica ne sme s čekati, sve mora biti pod konac dokumentovano i objavljeno
August 30, 20159 yr Vrlo primamljivo izgleda. Danas prolazio pored Kasine i na meniju original takva slika. taj puter mi lici na fil za piletinu kijev edit: pocetak klipa Edited August 30, 20159 yr by katamaran
September 4, 20159 yr kakv je papas burger u sarajevskoj? Vanbracno dete burgera i pljeskavice. L je sasvim dovoljan XL je preobilan. Ne ocekuj integalaktik diner varijantu i bices prijatno iznenadjen Takodje najbolje tortilje u gradu i po ceni i po kvalitetu.
September 9, 20159 yr hajde ko ima bolje pamćenje od mene, moram nešto za posao da nabrojim beogradska mesta sa burgerima, ne računajući restorane. trebaju mi baš fast food-ovi koji nude samo burgere ili pre svega burgere 1. Burger House u Nikole Spasića 2. Papas burger u Sarajevskoj - (usput, jel jeo neko tamo, liči li to na šta?) 3. Burger bar u Kolarčevoj 4. Intergalactic dinner - oba mesta.. 5....? ima li ih još? Edited September 9, 20159 yr by banatjanin