Barti66 Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Smanjuj i dalje do potpune apscinencije...znam da je neku hranu teško svariti ali postoje i druge metode za olakšavanje muka.
Marcus Wulffings Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 ne mogu da zamislim sve one ćevapčiće, donere, kebabe, šavarme i girose bez koce; sada sam smanjio unos brze hrane na jedanput nedeljno, pa ću da vidim, za sve ostalo koristim vodu
Barti66 Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Voda je ipak najbolja,može neku put i gazirana (ili pivce ako se ne vozi).
Marcus Wulffings Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 u restoranu naručim baš tu gaziranu ili mineralnu, ako već nemaju običnu, a i glupo mi je da im dajem 125 kinti za kolu 025l
katamaran Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 (edited) Otvorio se novi mini meksikanac u kraju pa reko da probam... http://milichili.com/ Krilca fenomenalna. Rado bih im maznuo recept za sos :) Chili sos je osnova al ide tu jos nesto... edit: pretpostavljam cili sos, med i limunov sok. Odlican sos. Burito je vrlo dobar al mi je premali za 300 (neka kao walk in promocija) a kamoli za 500 kolko je redovna cena. Jeste da uz njega ide i pomfrit, salata (minijaturna kolicina -25g) i neki sos al mi je opet ono malo. Moguce da ide veci burito kad se uzme po redovnoj ceni al ne verujem chili cheese fries su obilni i nisu skrtarili ni na cemu al mi ukus nesto i nije legao. Mozda bi bio bolji utisak da nisam jeo i ove druge dve stvari. Gazda strendzer. Cujem da sa radnicom prica na engleskom koji mu ocigledno nije maternji. Edited August 20, 2015 by katamaran
katamaran Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 (edited) Iskreno pojma nemam. Zovi pa vidi. Znam jedino da promotivne cene vaze samo ako sam dodjes po klopu. Ne verujem da ce skoro ukidati promociju jer mi se cini da im slabo ide. Ima ih i na donesi al su tu cene iz nekog razloga jace za dodatnih 45 kinti po jelu www.donesi.com/beograd/milichili-dostava-1237.php redovne cene 495 po jelu (plus pomfrit, minijaturna salatica i neki garlic sos) promotivne 295 donesi 540 Od ove 3 stvari sto sam jeo krilca su mi se najvise dojmila. edit: cini mi se daje pomfrit bio malo bezveze pa je verovatno zato ne bas sjajan chili cheese fries. Edited August 20, 2015 by katamaran
*edited by mod Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 A ovo ne prijavljujes? http://milichili.com/promotions/ c,c,c,
katamaran Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Sos nije mnogo ljut tako da su ti solidne sanse ako ti je do celendza :) Mada me ne bi cudilo da ga tada ekstra zaljute.
*edited by mod Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Sos nije mnogo ljut tako da su ti solidne sanse ako ti je do celendza :) Mada me ne bi cudilo da ga tada ekstra zaljute. U pravu si za burito. Na granici isplativosti i za promo cenu 295. Im dosta mesa ali je sos nekako razvodnjen.
katamaran Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 (edited) Meni je ok sos al mi je onaj burito premali. Jos ispred mene spakovala gazdi dva takva u porciju pa sam se ponadao :) Probao krilca? Kakav je burito bio (a jos ogroman) dok je Ludara burito jos bio tu aaAaAWaaQaaaqa\aW\ +1 Edited August 26, 2015 by katamaran
Marcus Wulffings Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 (edited) Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk ehhhhhhhh posle celodnevnog putovanja, usledio je čili mili, ćumez u palmotićevoj, u čudnoj simbiozi sa pravdom; kod čilija naručiš, a u pravdi kao jedeš i naručiš piće pošto ovi ne drže beveridžiz; hot krilca, tja, prvi puta sam probao krilca u životu i za mene cela priča nije dovoljno konkretna, tu su krilaca u čili sosu sa pomes fritesom sa onim sosom od belog luka, koji mu dođe kao ravnoteža čiliju; mislim da im biznis neće uspeti Edited August 29, 2015 by Marcus Wulffings
Recommended Posts