*edited by mod Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Meni je u zadnje vreme favorit Mexican burger iz Burger Store u Kursulinoj.
Marcus Wulffings Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 ma to je najobičnije meso, nema ništa posebno u toj kursulinoj, da ne kažem kurCulinoj
Marcus Wulffings Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Onda se stvarno tamo nešto odronilo. Burgere sam jeo ranije na Vračaru bili su prst debeli i osecalo se cisto meso. U Jugi kao i ti uglavnom uzimam salate i opisanu supu/čorbu, jer mi je pljeska / burger ipak pre za tejk avej varijantu nego da jedeš u restoranu sa familijom. Edit: Barti, brate, izvini, sad smo te skroz zbunili. Ja stvarno mislim da nećeš baciti pare ako tamo odeš, a ti vidi... dva prsta debeli, ako me pamćenje služi
Barti66 Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 (edited) Ako merimo na prste onda je BH vrh,a po mom klincu i jeste dok ja tvrdim da je samo odličan jer mi neki put teško padne :-) Edited July 22, 2015 by Barti66
katamaran Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 (edited) Na Donesi se pojavio neki obecavajuci burger is Rakovice. Do mene minimalna porudzbina 2000 pa ga necu skoro probati http://www.donesi.com/beograd/kingburgerhouse-dostava-1198.php Mada su na Donesi odusevljeni sa burgerima iz Beogradske a ono meni uopste nije leglo http://www.donesi.com/beograd/burgergiros-dostava-1137.php#tab-reviews Edited July 22, 2015 by katamaran
garcia Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Na Donesi se pojavio neki obecavajuci burger is Rakovice. Do mene minimalna porudzbina 2000 pa ga necu skoro probati http://www.donesi.com/beograd/kingburgerhouse-dostava-1198.php mora da probam, ovo mi u komšiluku.
*edited by mod Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Taj iz Beogradske je fransiza i ima ih gde hoces, cak je i Goldys poceo da ih valja.
yolo Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 ima prijava da je dobar burger u jolly rogeru kod delfina. nego, jebala vas gurmanska u herceg novom, tj hejlovatelje iste. vi ne pravite razlike uzmedju mesa i soje ili pasulja, ovo meso videlo nije. boja nepogresivo vuce na samleveni pasulj i pre nego sto je zagrizete a to mozete da provalite po korici pljeske koja je potpuno drugacija kada se na cumuru spali nesto sto nije meso.
yabadaba Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Jel jeo još neko ćevape iz lokala što se zove Čevap, a nalazi se preko puta Čubure? Ja jeo i pazarske i sarajevske i baš su mi dobri. E sad, ja nisam neki ekspert za ćevape, pa bih voleo da čujem još neko mišljenje.
yolo Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 drama cevapi, ugao brace jugovic I dositejeve. odlican cevap, elastican, socan. sitno naseckan luk I dobar kajmak. lepinja ugrejana ali suva, qrcu ne valja. skupo - 10 cevapa 550din, kajmak 70, ginis 350, lav 160. cevapi kao nekad u srpskoj kafani.
*edited by mod Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Lol, Talimat jeftiniji 100 kinti a ni on ne spada u jeftine.
yolo Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 (edited) ma ne, ovo je oruzana pljacka realno ali oni prolaze kao silikonska dolina. realna cena za ovo sto sam pojeo je 350 din, evergreen ima verovatno za nijansu bolji cevap ali za 3 klase bolji somun. e da, cevap je iz sorte pazarski mada realno dosta lici na old school srpske cevape. Edited July 30, 2015 by yolo
April Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Jel jeo još neko ćevape iz lokala što se zove Čevap, a nalazi se preko puta Čubure? Ja jeo i pazarske i sarajevske i baš su mi dobri. E sad, ja nisam neki ekspert za ćevape, pa bih voleo da čujem još neko mišljenje. Jeo, upoznao i gazdu. Dobri ćevapi, štaviše vrlo dobri. Najbolje u ponudi je kobaja, nabavljaju je negde u Zemunu.
Marcus Wulffings Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 (edited) Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk e pa da, čevap sa čubure, možda bi bolje zvučalo čevapčič, nisu loši, oseća se dobra smesa mesa i belog luka, ali mislim da su iz everfuckingreen-a za nijansu bolji; ja sam uzeo ove sarajevske, nude i novopazarske - u sebi sadrže luk i brašno, to ću drugi put; deset komada i koka kola iz automata 480 kinti, dobar kombo Edited August 1, 2015 by Marcus Wulffings
Recommended Posts