assück Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Jel neko bio u bilo kom Burger Baru i kakvi su utisci?
garcia Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Laron bio u 2 burgera, njegovi utisci rastužili su forum :(
pacey defender Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Laron bio u 2 burgera, ono što je doživeo će vas rastužiti [VIDEO]
omiljeni Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Nisam znao za planinu, ja mislio nečiji nadimak sigurno si čuo onu staru dobru: Hej, da mi je s tobom kao prije dočekati zore pogledati dolje sa Svilaje na Petrovo polje
Ariel Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 zajebavajte, zajebavajte, a ja lepo pitao, neka tako mi i treba.
banatjanin Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) treba im pola sata da donesu burger, pomfrit iz kese, polupečen, zemička srednje žalosna, meso prepečeno i suvo, u dve reči: goli falus, što možeš i sam da zaključiš kad prođeš pored i vidiš dva matorca kako cepaju pivo u nadrealnom ambijentu, a i to kontam dok je toplo, zbog klime usput, mrzim istočnoevropsku burger maniju u svakom segmentu njenog postojanja. ono istina, vredi pojesti burger (bez šljonutog i masnog pomfrita) tamo u centru, u uličici što udara poprečno na Kneza, prekoputa bivšeg Nicola's - a, Burger House valjda Edited July 21, 2015 by banatjanin
Venom Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 usput, mrzim istočnoevropsku burger maniju u svakom segmentu njenog postojanja. Nije to istocnoevropska manija.
banatjanin Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) Nije to istocnoevropska manija. nije samo istočnoevropska, ali ja mrzim ovu ovde, jer me se druge ne dotiču. Edited July 21, 2015 by banatjanin
Venom Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Otvorio se kod mene neki, kazu jako dobar. Nisam bio. Sami melju meso i spremaju sve priloge, sosove, gule i seku krompir it. Burger 8.5e, najjeftiniji meni 12e
Recommended Posts