yolo Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 prolazio pored malog/xalo leskovca u makedonskoj, gledala me hrpa karadjordjevih sa ispecenih tortilja. sta cu, nisam karakter, pridjem, uzmem, prilog tartar sos i mnogo sarene salate. boze mili, kako je moguce da tih brat bratu 700 grama mesa sira i testa kosta 260 dinara, koja je to svinja sa kojom postoji racunica da karadjordjeva iste velicine kao u kafani kosta tri puta manje. ok unutra nije bio kajmak nego neko topljeno sranje, nebitno, trash je ali realno vrhunsko zatrpavanje koje svako treba sebi da priusti jednom u tri meseca pa onda na dijetu ili detox.
Singer Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 kuda ide ova omladina kad se ovaj bori sa 40 ćevapa https://www.youtube.com/watch?v=wQzs6bfBgN0
Kanzas siti zez Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 (edited) prolazio pored malog/xalo leskovca u makedonskoj, gledala me hrpa karadjordjevih sa ispecenih tortilja. sta cu, nisam karakter, pridjem, uzmem, prilog tartar sos i mnogo sarene salate. boze mili, kako je moguce da tih brat bratu 700 grama mesa sira i testa kosta 260 dinara, koja je to svinja sa kojom postoji racunica da karadjordjeva iste velicine kao u kafani kosta tri puta manje. ok unutra nije bio kajmak nego neko topljeno sranje, nebitno, trash je ali realno vrhunsko zatrpavanje koje svako treba sebi da priusti jednom u tri meseca pa onda na dijetu ili detox. kod ovih sam skoro porucivao.Za 380 din karadjordjeva+ pomfrit+ tartar sos+ vruca tortilja+ coca-cola. Sasvim zadovoljavajuci kvalitet, a obilna porcija. http://www.donesi.com/beograd/caffepizzeriaoliva-dostava-1189.php Edited June 24, 2015 by Kanzas siti zez
Marcus Wulffings Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 kuda ide ova omladina kad se ovaj bori sa 40 ćevapa https://www.youtube.com/watch?v=wQzs6bfBgN0 zajebo je vek
kobni zelaya Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 prolazio pored malog/xalo leskovca u makedonskoj, gledala me hrpa karadjordjevih sa ispecenih tortilja. sta cu, nisam karakter, pridjem, uzmem, prilog tartar sos i mnogo sarene salate. boze mili, kako je moguce da tih brat bratu 700 grama mesa sira i testa kosta 260 dinara, koja je to svinja sa kojom postoji racunica da karadjordjeva iste velicine kao u kafani kosta tri puta manje. ok unutra nije bio kajmak nego neko topljeno sranje, nebitno, trash je ali realno vrhunsko zatrpavanje koje svako treba sebi da priusti jednom u tri meseca pa onda na dijetu ili detox. Samo bečku ne treba uzimati, skoro i da nema mesa.
katamaran Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Meni bas becka super al mi se karadjordjeva nije svidela. Dobar je i big leskovac kad se bas ogladni.
assück Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 meni becka uzasno tesko pala na stomak, ogromna ali tanka, vise poha koji je bio zasicen starim odstojalim uljem nego mesa.
Marcus Wulffings Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 (edited) i tako ja posetih taj znameniti biryani lokal, sve puno njihovih penžabi cigančića, fini, mirisni i čisti, ali tuki moj - njama njama, sve su pojeli za petak dan;tri prazne tepsije sa birjanijem, ma ostale samo pileće koske; deluju svi malo uznemireni najavom izgradnje kokšijac ograde u mađiji, pa se spremaju da požure preko grane dok još ima vremena, dve ribe broje pazar, u svežnju novčanica vidim sto jura, izgleda da se u biryani birtiji prave opasne repa Edited June 26, 2015 by Marcus Wulffings
Marcus Wulffings Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 (edited) razočaran nastavljam dalje ka šavarma baru kod cvetnog trga, i dobro je, imali su hrane, naručujem teleću šavarmu obrok s adva falafela i jednu kokakolu Edited June 26, 2015 by Marcus Wulffings
Marcus Wulffings Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 razočaran nastavljam dalje ka šavarma baru kod cvetnog trga, i dobro je, imali su hrane, naručujem teleću šavarmu obrok s adva falafela i jednu kokakolu Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk
Recommended Posts