Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted

nemaš pojma, sedi dole spremaj popravni

Posted

ako mi pokloniš baklju za rođ, onda oću :fantom:

Posted

prolazio pored malog/xalo leskovca u makedonskoj, gledala me hrpa karadjordjevih sa ispecenih tortilja. sta cu, nisam karakter, pridjem, uzmem, prilog tartar sos i mnogo sarene salate. boze mili, kako je moguce da tih brat bratu 700 grama mesa sira i testa kosta 260 dinara, koja je to svinja sa kojom postoji racunica da karadjordjeva iste velicine kao u kafani kosta tri puta manje. ok unutra nije bio kajmak nego neko topljeno sranje, nebitno, trash je ali realno vrhunsko zatrpavanje koje svako treba sebi da priusti jednom u tri meseca pa onda na dijetu ili detox.

Posted (edited)

prolazio pored malog/xalo leskovca u makedonskoj, gledala me hrpa karadjordjevih sa ispecenih tortilja. sta cu, nisam karakter, pridjem, uzmem, prilog tartar sos i mnogo sarene salate. boze mili, kako je moguce da tih brat bratu 700 grama mesa sira i testa kosta 260 dinara, koja je to svinja sa kojom postoji racunica da karadjordjeva iste velicine kao u kafani kosta tri puta manje. ok unutra nije bio kajmak nego neko topljeno sranje, nebitno, trash je ali realno vrhunsko zatrpavanje koje svako treba sebi da priusti jednom u tri meseca pa onda na dijetu ili detox.

kod ovih sam skoro porucivao.Za 380 din karadjordjeva+ pomfrit+ tartar sos+ vruca tortilja+ coca-cola. Sasvim zadovoljavajuci kvalitet, a obilna porcija.

http://www.donesi.com/beograd/caffepizzeriaoliva-dostava-1189.php

Edited by Kanzas siti zez
Posted

Samo bečku ne treba uzimati, skoro i da nema mesa.

Posted

Meni bas becka super al mi se karadjordjeva nije svidela. Dobar je i big leskovac kad se bas ogladni.

Posted

meni becka uzasno tesko pala na stomak, ogromna ali tanka, vise poha koji je bio zasicen starim odstojalim uljem nego mesa. 

Posted (edited)

63ac4d3e6d0efd3885fc3e9ac9d279db.jpg

i tako ja posetih taj znameniti biryani lokal, sve puno njihovih penžabi cigančića, fini, mirisni i čisti, ali tuki moj  - njama njama, sve su pojeli za petak dan;
tri prazne tepsije sa birjanijem, ma ostale samo pileće koske;

deluju svi malo uznemireni najavom izgradnje kokšijac ograde u mađiji, pa se spremaju da požure preko grane dok još ima vremena,

dve ribe broje pazar, u svežnju novčanica vidim sto jura, izgleda da se u biryani birtiji prave opasne repa

Edited by Marcus Wulffings
Posted (edited)

razočaran nastavljam dalje ka šavarma baru kod cvetnog trga, i dobro je, imali su hrane, naručujem teleću šavarmu obrok s adva falafela i jednu kokakolu

Edited by Marcus Wulffings
Posted

i onda?

pricaj, postaje uzbudljivo.

Posted

razočaran nastavljam dalje ka šavarma baru kod cvetnog trga, i dobro je, imali su hrane, naručujem teleću šavarmu obrok s adva falafela i jednu kokakolu

905367d60fbd18b0d958f0c5ab0b3da4.jpg

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk