June 9, 20159 yr ok, držim te za reč moze dogovor, npr. da smo kao ispucali kvotu za danas, a da restartujemo brojcanik sutra? jesi li covek kompromisa?
June 9, 20159 yr Author Cekajte, ta chicken tikka, jel to seceno satarom pa sa sve kostima? Sta nije tako sa menija?nope, pilece belo na raznjicu pa u tandoor. pogle prvu sliku edited by mod
June 9, 20159 yr imaš u donjem delu skadarske, bajloni (bajlonko) - skroz ok, a nije ni skupo nekada davno, roštiljano (ono - vrteče pile) u bg centru, je postojalo samo na cvetnom trgu bilo je i u samiski u Trise Kaclerovica. autokomanda centar sveta
June 10, 20159 yr Bome bilo '76-'77 u 45-om,atrakcija prava...prošao par puta i gledača više nego sada na prosečnoj srpskoj fudbalskoj utakmici.
June 10, 20159 yr Juce narucio iz Papasa u Sarajevskoj, ali sam gledao meni sa donesi.com pa sam propustio update da u burger koji sam narucio sada ide i dobar sloj vasabija. Jako zanimljivo iskustvo kada ga neocekujes...
June 10, 20159 yr Ne dade mi se da probam Pakija. Jeftinije stvari izgleda nemaju pre podne a nije mi se davala hiljadarka za dorucak pa sam otisao u Zvezdu na burek. Ako neko ode bilo bi lepo da uslika flajer sa cenama. edit: jedva ih nadjoh na fejsu. ima brdo grupa koje se zovu hoorein food gallery https://www.facebook.com/groups/926162794114964/ Edited June 10, 20159 yr by katamaran
June 18, 20159 yr Probao sam cevape i kod Valtera i kod Evergreen, odlican je Valter. I da, Valter mi je vise prijao od Evergreen.
June 18, 20159 yr Walter smara to što im je izbor piva uz ćevape slab, inače ok ćevapiĆevapi se jedu uz jogurt!Inače živim u uverenju da sam ja uveo jogurt u Valteru. -_-
June 18, 20159 yr jogurt ide sa burekom i sendvičima. i svim testima, mekike stajl. ćevapi se jedu sa pivom.
June 22, 20159 yr Probao sam cevape i kod Valtera i kod Evergreen, odlican je Valter. I da, Valter mi je vise prijao od Evergreen. evergrin beše onaj ispod malog taša de su se kurčili kako dovoze somune izbosne? probo par put, ič posebno