katamaran Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 (edited) pa brate koliko pakistanaca ocekujes u beogradu?! Sto vise :) Nisam znao da se ovaj otvorio. nije za faint hearted Kupljeno! Negde blizu Zvezde? Edited June 5, 2015 by katamaran
kobni zelaya Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Overio sam Jonuza. Ćevapi su stvarno dobri, vidi se, ono, pravo meso, to što treba. Mada moram da priznam da ne razumem toliki hajp, jeo sam boljih ćevapa u životu, čak i u Beogradu, kad se potrefi.
precog Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Da nema hajpa, ne bi bilo ni topika, a ni onog o restoranima.
kud u maglu Simoviću Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 solynac giros u ulici hrane(goce delčeva) par lokala posle šiša. zakiva, skoro kao u paraliji valjda će da valja dok je grk, vlasnik tu. ima svinja, ima pile, ima sveee možda je i do toga što sam bio cirke pa bi mi i pomije dobro došle, u svakom slučaju overiću ga ponovo.
Frank Pembleton Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Nisam dugo bio tamo...Jel to umesto nekog butika ili je neki fastfood odustao?
kud u maglu Simoviću Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 ne znam šta je tu bilo pre. šiš, palačinke, prolaz pa oni. nije ih bilo pre mesec, mesec i po.
ZokiAsov Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 (edited) Dobar je jonuzara. Zatekoh se u malojsavi oko 2 neprirodno trezan. Inace koja je prica s njim? Otvara ispostavu u Bgu pa opipava puls pucanstva, ili je samo dosao da ispostuje 1 mikser festival? Edited June 6, 2015 by ZokiAsov
Kanzas siti zez Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Malopre uzeo gurmansku u Lenčetu. Odlicna pljeska ali je pala u senku najboljeg somuna koji sam pojeo u skorije vreme
katamaran Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Dobar big Leskovac iz Halo Leskovca. Jos kad bi uveli mogucnost da ide u dve tortilje... Velike su im tortilje al ne mogu da se izbore sa ovolikim mesistem.
boshoku Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Gde je tačno taj Pakistanac? karađorđeva, preko puta pumpe/miksera/onog seljačkog restoran-bara koji prodaje buđave pice u 3 ujutru dok ti tijana t pušta tupavi haus, a koji hasler voli (nuff said)
boshoku Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 klopaM, kakvo šabansko sranje, biftek , kako ga oni zovu, iznutra doslovno živ, valjda su hteli da improvizuju onu krvavu rare medium varijantu zaobilaziti u širokom luku naručivao biftek (donesi) do pre 6 metara dok nije poskupeo - bio ok meni je to skroz rare u sredini sa koricom odozgo, pravi način pečenja/prženja tenderloin fileta
Marcus Wulffings Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 naručivao biftek (donesi) do pre 6 metara dok nije poskupeo - bio ok meni je to skroz rare u sredini sa koricom odozgo, pravi način pečenja/prženja tenderloin fileta moje je bilo živo-živo sa unutrašnje strane, nema šanse da se vratim i poručim nešto
Marcus Wulffings Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 možda je hteo da izazove šatobrijan efekat, ko će ga znati
Recommended Posts