Jump to content

Brza hrana - meso

Featured Replies

Teško da ne bi prolazilo. Ko bi rekao pre nekoliko godina da će srbi da se tuku oko falafela.

pa jbg, onda je ovo što Gazza kaže...

• Replies 5.2k
  • Views 541.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

to da znamo kad krenemo namore, a taman je kad se zanemoća od vožnje

• Ćirino drvce, ljudi   Obavezno poruciti telefonom jer se ceka mala vecnost tamo na licu mesta. Inace, treba videti te momke sto rade unutra, mislim da aviokontrolori nemaju onoliko stresan p

Posted Images

Cevapoljubitelji probajte da napravite ovo. Jedini neobican zacin iz cele price imate u Cumicu (baharat)

Ko najbolji kebab sto sam ikad probao. Olesili smo se.

Uz aljkavog dzoa najbolji recept sto sam nasao na netu.

Edited by katamaran

Uzeo sam pohovani kačkavalj u Mikanu, vrh na kvadrat.

bio, bice i ostace

koji sam debil, tu sam jeo 100 puta i nikad to nisam probao. u petak ispravljam grešku

Jel ima neka dostava dobra rebarca?

Poslato sa WC šolje by BVK

Teško

Probaj restoran Kesten preko donesi com, mada u ovo doba dana baš teško. Razgrabi se ko blesavo tih par porcija što imaju dnevno

Probaj restoran Kesten preko donesi com, mada u ovo doba dana baš teško. Razgrabi se ko blesavo tih par porcija što imaju dnevno

E za taj Kesten mi se kune kolega da inače imaju roštilj do jaja i ćevape i teletina...

E za taj Kesten mi se kune kolega da inače imaju roštilj do jaja i ćevape i teletina...

To je verovatno jedna "od bolje čuvanih tajni na ovoj strani reke"... djuring d dej je tamo neka tzv. kosovska veza™ ili ti kosovari™, drugim rečima ti neki kontraverzni bizmismeni, patrijote

Dobar roštilj, odlična teletina ispod sača, rebarca u kajmaku koja izuvaju...

Dobar roštilj, odlična teletina ispod sača, rebarca u kajmaku koja izuvaju...

Tačno tim redom mi ovaj "insajder" i poređao kvalitete...
  • Author

sto ga nisi pitao da li pise na PPP?

To prvo svakog pitam, nisam ja tamo neki glupak...

Poslato sa WC šolje by BVK

Ja sam bio u Kestenu pre (mislim) dve godine, jeo rostilj i jagnjecu kapamu, to se retko nudi po Bg SUR-ovima, al sve bilo nekako anemicno, mlako, nit ukus nit izgled. Nisam probao ovo sto ste naveli kao the must (sac i rebarca) pa neka ovo bude uslovna ocena, ali meni ne obecava, jebiga.

Edited by clandestino

Iznad Arhitektonske škole u Vojislava Ilića, odnosno stanica pre škole ako idete iz grada postoji vrhunska pohovana i grilovana piletina, bataci, punjeno, ceo fazon.

Carski Poh, tako se zove, sve preporuke.

Preko puta toga ima neki grill, jeo sam nije loše a imaju ultra gigantske porcije tipa 2 pljeske, slanina, kobaja...naravno sve odjednom u lepinji.