Jump to content

Brza hrana - meso

Featured Replies

skocicevog "sarajevskog" (koji sam svojevremeno hvalio, ali je u medjuvremenu posrnuo

Ovo mislis na Skocic na Bajloniju?

• Author

da. e ko kec na deset koleginica za rodjendan donela cevape iz valtera da pocasti kancelariju, ordinaran juneci cevap, nidje veze ni sa sarajevom ni sa evergreenom. zapravo mi jako lici na ono sto sam poslednji put jeo kod skocica pod istim imenom.

+1

da. e ko kec na deset koleginica za rodjendan donela cevape iz valtera da pocasti kancelariju, ordinaran juneci cevap, nidje veze ni sa sarajevom ni sa evergreenom. zapravo mi jako lici na ono sto sam poslednji put jeo kod skocica pod istim imenom.

Juneci Cevapi?

• Author

sumnjam da se bave ovcetinom.

to je isti ukus kao kod ćooolee, ipak ih evergreen sve šije

sumnjam da se bave ovcetinom.

Probao To je to?

http://sarajevski-cevapi.com/

Covek kaze da ukus ovcetine ne prolazi u Bg pa je promenio recept

Edited by katamaran

Eto sta su nam uradile osmanlije,oterase nas u zagrljaj svinji  :lolol:

:isuse:

Pa to svi rade. Onaj u Bežanijskoj sa pazarskim proizvodima isto ima ćevape od junetine. Ne znam što su ljudi kod nas toliko konzervativni.

Ne znam što su ljudi kod nas toliko konzervativni.

lol, put do čovekovog srca je zaista preko utrobe.

Probao To je to?

http://sarajevski-cevapi.com/

to je to ima osrednji cevap. vise su mi se dopale sudzukice.

Pa to svi rade. Onaj u Bežanijskoj sa pazarskim proizvodima isto ima ćevape od junetine. Ne znam što su ljudi kod nas toliko konzervativni.

pa nije facepalm za njih što to rade - normalno da se prodavac prilagođava kupcu - nego što "ne prolazi". 

• Author

ja ne verujem u tu pricu o ukusima. nego je nabavka za ovcetinu zaguljena ovde i to je to. ko hoce moze da je nabavi ali je cimanje i ima puno posla. naravno da ce da rade ono sto im je jednostavnije.

pa nije facepalm za njih što to rade - normalno da se prodavac prilagođava kupcu - nego što "ne prolazi". 

Teško da ne bi prolazilo. Ko bi rekao pre nekoliko godina da će srbi da se tuku oko falafela.