Jump to content

Brza hrana - meso

Featured Replies

• Author

sta je sa milanom tamo kod klizalista pingvin, da li je to ostalo u rukama originalnog vlasnika (kao mesara na konjarniku kod okretnice 31). on bi mogao da bude resenje, isto kao i mesara kalik neposredno pored njega. nisam bio sigurno 3 godine, nekada je bilo zakonito, to bi moglo da bude resenje za taj rostilj.

i dalje ne verujem kakav cevap ima ovaj baja u evergreenu, vlasnik pritom klasican sarajlija stare skole, negde izmedju keme i cole, malo mladji, ta frajerska skola, gospodska usluga. zapravo su me usluzili kad su vec bile stolice podignute na stolove i kljuc u vratima, bio sam prijatno iznenadjen plus kvalitet. jbga ne seckaju luk na 1mm kao nekada ali to vise ni ne ocekujem.

• Replies 5.2k
  • Views 546.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

to da znamo kad krenemo namore, a taman je kad se zanemoća od vožnje

• Ćirino drvce, ljudi   Obavezno poruciti telefonom jer se ceka mala vecnost tamo na licu mesta. Inace, treba videti te momke sto rade unutra, mislim da aviokontrolori nemaju onoliko stresan p

Posted Images

Pogledao sam sad flajer - kilo 1050. Besplatna dostava za region™. Ako je aktuelna cena, naravno.

Koliko ima u tepsiji, otprilike?

Ko? Dabić? Kilo sirovog

Ne bre, Durmitor & njihova tepsija :D

U durmitoru dobiješ oko 600 grama u tepsiji

Ukupno? Hmm, deluje daleko vise

On 30. 5. 2015. at 20:01, yolo said:

ac3896d24248ec93576bda4ff140a086.jpg

hvala ikaru I pasnjacima sto je podelio ovo mesto sa forumom. ubedljivo najbolji I jedini pravi sarajevski cevap u bgd - evergreen u vladetinoj... fenomenalno. 10 u pola s lukom 440.

Skupo. Na Baščaršiji su 6-7 KM, a sumnjam da su za poređenje.

Pa nista, ti jedi na bascarsiji. Mislim da ide 501 ili neki drugi trocifren prevoz do iste.

On 31. 5. 2015. at 10:33, nbg4ever said:

Ukupno? Hmm, deluje daleko vise

Da, ukupno, to ti je oko 850 svežeg

ugao dinarske i dobropoljske, nekad je tu bila samo prodza sa zidicem iza idealnim da se popije hladno pivo :)

danas je taj prostor pregradjen na dva dela, u jednom je i dalje pokusaj prodavnice sa dvocifrenim brojem artikala, a u drugom neka brza hrana.

lokal je neugledan, lokacija sama po sebi nimalo atraktivna, ali ako se ipak neko zadesi gladan u blizini, zaobidjite u sirokom luku

drugar i ja smo pre neki dan pokusali pojesti punjenu, prilicno sam siguran da nikad gore meso sa rostilja nisam probao

• Author
  On 31. 5. 2015. at 10:38, precog said:

Pa nista, ti jedi na bascarsiji. Mislim da ide 501 ili neki drugi trocifren prevoz do iste.

pretekao si me. mislim da ima i neki koji krece sa okretnice 47 na miljakovcu.

+1

Poglavica?To kod fontane ili sam pobrkao?

Poslato sa WC šolje by BVK

Kod Perpera, kod Oš Duško radović

Kako ono bese, donose iz Hodzica a sofer drzi ispod miske da ostanu topli i svezi.