Jump to content

Brza hrana - meso

Featured Replies

Nzm,meni Š. bljak

krajem avgusta je ovogodišnja mudijada na rudniku
ako posetite najluđu manifestaciju u srbiji, uočićete razliku između dobrih (raznorazni sa mudijade) i lošeg (pekara spasa u skadarskoj) gulaša od testisa ili onog od bubrega. osnovna je da ih oni gore prvo mariniraju.

Edited by kblo konza

Nzm,meni Š. bljak

što?

• Author

aaa pa spasa je autor nadaleko cuvenog gulasa od mokrace? iako sam nekada voleo jesti bubrege onda mislim da ima elemenata istine u emisiji.

što?

Nisam zadovoljan kvalitetom mesa,ima "šmek"... Dobro,mnogi mi kažu da preterujem u vezi hrane,ali šta ću,ne mogu se folirati da mi je nešto ok ako jedva jedem...nevezano za Š.Neko veče sam pokušao kod Cice,pisah već o tome,i nikada me više videti neće.Šta ću ja,ukusi su različiti.

Pa ja zbog tog "šmeka" baš i volim da jedem kod Šormaza.

Podseća na aščinice po Bosni, "šmek" detinjstva

Ne taj šmek,taj prosto obožavam...godinu dana sam proveo u Bosni i taj ukus nikada neću zaboraviti.Dao bi sopstveni gs da mogu ponovo to da jedem.Ovdašnji pokušavaju da kopiraju taj ukus ali im nikako ne polazi za rukom.Ako me razumeš,nije u pitanju tajnoviti šmek ovčetine,loja,govedine ili šta ti ja znam čega već,nego onaj,kako sam već nespretno pokušao da objasnim, uštrojen-neuštrojeni smrad.

gyropolis sto se mene tice

imaju i tirokafteri i kari-senf

Nikad cuo al sam morao da napravim

Lep namaz

fensi urnebes  <_<

jebiga, koliko sam jeo, do sada sam nailazio samo na beli tirokafteri, nista urnebes poredjenje. gotivna stvar. 

Sinoć Vučko spremio mnoooogo dobre 10 u 1/2 's lukom.

kosta grill - ruzveltova

poručilo se par kg roštilja, što se bude radilo danas do 13 - radilo se :sleep:

fensi urnebes  <_<

Al opet dosta razlicit od urnebesa na kakav sam ja navikao.

Probacu jednom da napravim i beli.

edit:

Edited by katamaran

Posle sto godina otisao do Klemence. Nema vise junece rozbratne i nece je ni biti.

kosta grill - ruzveltova

poručilo se par kg roštilja, što se bude radilo danas do 13 - radilo se :sleep:

Ваља ли чему?