Friend Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 lence unutra, ako dimni signali zakazu, prali su sulundar skoro njihova gurmanska ovde hvalospev http://www.nemagreske.com/mesara-lence-kalenic-pijaca/ Au, pa ovo mi pod nosom, ce da padne u subotu! :)
*edited by mod Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 (edited) Lence je po meni uz onu mesaru sa konjskim mesom i onom zenom sto valja pilece suve kobaje u top 3 stvari na Kalenicu sto nije lako uopste. Ali u odbranu cene cevapa jbg, jedno su troskovi za mesaru na Kalenicu a drugo su za nesto na pola puta izmedju fast fooda i restorana na Dorcolu. EDIT: sad procitah link, bolja je gurmanska u Herceg Novom ipak. Edited April 23, 2015 by *edited by mod
Аврам Гојић Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 ja te pileće suve ne mogu da pronađem 3 godine.
*edited by mod Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Zimi bude cesce i gotovo iskljucivo utorkom i cetvrtkom, jednom sam naleteo i na neko dimljeno curece suvo meso na istom mestu ali nisam uzeo pa me do dan danas kopka da li sam nesto propustio. On topic danas zaglavih u Pivo i Kobaje u Branicevskoj. Izbor tocenog piva sveden na tacno 4 (Staropramen, Tamno Niksicko, Paulaner i Jelen) a kobaje kako se u Srbiji zamislja nemacka kobasica. Sve u svemu nisu mogli da se odluce da li bi da prave fensi bar, moto pub ili nemacku pivnicu pa su sve to sklepali, ubacili one stone tocilice od 2.5 litra sto ih ima leti u Optimistu i tako guraju dokle traje. Ukratko Rusmir je 100m nize i galaksiju dalje po kobajama a od kako su uveli toceni Hoegarden u onim saksijama vala i po pivu.
Anonymous Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Zimi bude cesce i gotovo iskljucivo utorkom i cetvrtkom, jednom sam naleteo i na neko dimljeno curece suvo meso na istom mestu ali nisam uzeo pa me do dan danas kopka da li sam nesto propustio. On topic danas zaglavih u Pivo i Kobaje u Branicevskoj. Izbor tocenog piva sveden na tacno 4 (Staropramen, Tamno Niksicko, Paulaner i Jelen) a kobaje kako se u Srbiji zamislja nemacka kobasica. Sve u svemu nisu mogli da se odluce da li bi da prave fensi bar, moto pub ili nemacku pivnicu pa su sve to sklepali, ubacili one stone tocilice od 2.5 litra sto ih ima leti u Optimistu i tako guraju dokle traje. Ukratko Rusmir je 100m nize i galaksiju dalje po kobajama a od kako su uveli toceni Hoegarden u onim saksijama vala i po pivu. Meni je komično kad vidim ovde 'nemačke kobasice' za 120 dindži, a u Beču iste budu 3 evra. I u njihovim samiškama su skupe, jednostavno to nije proizvod koji košta jedan evro.
Haralampije Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Meni je komično kad vidim ovde 'nemačke kobasice' za 120 dindži, a u Beču iste budu 3 evra. I u njihovim samiškama su skupe, jednostavno to nije proizvod koji košta jedan evro. Treba se generalno kloniti tih neproverenih kobaja domacih trovaca(mislim na mesne industrije,ne na ovaj lokal,nisam bio)Secam se da sam u Metrou vidjao srpsku kobasicu jednog renomiranog trovaca cija je cena za kg bila znatno manja od kg zive vage svinjskog mesa na veliko,sve upakovano u foliju.Sam bog zna sta sve ima u njima.
Čutura Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 srpsku kobasicu mesari zovu metla, medju sobom naravno..
yolo Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 (edited) Klemenca I dalje na visini zadatka, svinjska rebra bez poklopca po mojoj zelji I Flensburger Na ekranu Sautempton a za dezert se pobrinula pekara 20m dalje, americka palacinka sa nutelom Edited April 25, 2015 by yolo
*edited by mod Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Meni su ta rebarca uvek bila najslabija. Kubanci naravno razbijaju, onaj novi Youpok je da se deli realno.. Nego da nisi probao onaj sa piletinom sto sad promovisu?
Kubrick Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Nego da nisi probao onaj sa piletinom sto sad promovisu? meni onako, dosta slabije od svih ostalih. tj meni Kubano i Kalabreze drze bas visok standard pa verovatno piletinu necu vise uzimati jer ne mogu da odolim pleckici, al ako vec neko hoce pileci sendvic sigurno je jedan od boljih.
katamaran Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 (edited) Kolko je bese youpork? To nesto bas veliko? edit: nadjoh https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/1495964_1611228739111785_3125557215384370607_o.jpg Zatvoren institut za burger, prase i gulas. Kazu da im lokacija nije bila dovoljno prometna. Edited April 25, 2015 by katamaran
katamaran Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 (edited) Ja danas primetio. Bas cu da vidim sutra jel ima neki datum na onim papirima. Edited April 25, 2015 by katamaran
assück Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Kukuriku u Novom Sadu. posto je rano popodne i Maja Index kod Sajma razocarao, rano izjutra je nepravda morala da se pegla dinstanom dzigom :ziga: :ziga: :ziga: . jebena poezija, ne znam da li neko to radi u Beogradu, a jos manje znam zasto ne ako ne
ljakse Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 nisam kuvao pa reko da uzmem taj sarajevski kod skočića, da ponesem klincima. 800 kinti kilo, osim što sarajeva nije videlo, jestivo je u rangu bg proseka.
Recommended Posts