March 24, 201510 yr E, a sto je sad umesto Jokica u GD - Agropapuk? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Pisali već o tome velja i ja ostali dužni veliku lovu pa ih agropapuk preuzeo
March 31, 201510 yr TOTALNO iznenađenje Good Food Z. Venac i gurmanska... podsetilo me na djetinstvo kad je svaka pljeska bila začinjena i sa clukom.
March 31, 201510 yr Dok si ti hvalio Mikana ja sam hvalio Good food.... Probaj punjeni batak i rolovanu piletinu.
March 31, 201510 yr E rolovanu piletinu sam malo ranije probao i ono je nemoguće jbt! :o ... a Mikan je Mikan, nemoj tako ima nešto i u "emotivnoj vrednosti brenda"
March 31, 201510 yr mikana ili gud fuda? možda ova druga malo gora :( to kao da je neko pravilo, što gori okoliš to bolja klopa
March 31, 201510 yr to kao da je neko pravilo, što gori okoliš to bolja klopa Pa da je grozna klopa u groznom okolisu niko nikad nebi svracao... Ovako, moras da imas neki nacin da privuces goste kad se vec ne nalazis u nekom lepom okolisu. Nije retko ni da restorani samo prodaju lokaciju/pogled a klopa prosecna ili cak i ispod proseka... :(
April 13, 201510 yr Moj klinac totalno odlepio na BH (i to krvav?!)...a ni ja nisam ravnodušan baš...
April 17, 201510 yr Solunac otvorio novu filijalu u aveniji gladnih, na mestu gde su bile austrijske kobasice Edited April 17, 201510 yr by Marcus Wulffings