Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted

ma pitam, nemam informaciju

whopper mi je jedna od dražih namirnica

Posted

iznenađen sam, al cenim da to nije oriđiđi

Posted (edited)

Otvaraju u Resavskoj? Ima i ovo

https://www.facebook.com/pages/Burger-King-Serbia/453976587972808

iznenađen sam, al cenim da to nije oriđiđi

Ne verujem da bi smeli da se zezaju sa imenom. Neko je svojevremeno otvorio kafic koji se koliko se secam zvao Dolce & Cabanna(ili jos dalje od D&G, mislim da ni prva rec nije bila Dolce) pa su ga vrlo brzo posetili D&G advokati sa pretnjom tuzbe.

edit: Dolce i kafana valjda

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/404999/Dolce-i-Gabana-tuzili-beogradski-kafic-Dolce-i-kaffana

mada kolko vidim jos ne promenise ime

Edited by katamaran
Posted

moguće, mada pamtim od pre xy godina, njihovo saopštenje kako nemaju nameru da ovde otvaraju franšizu, a podtekstni razlog je bio suviše velika dominacija meka

super ako je istina

Posted

Da baš nam treba još jedna đubretarska franšiza koja navlači đecu na aditive. Jbt' kad pojedeš hamburger u meku imaš osećaj da posle bez toga ne možeš da živiš. A nije da si uživao u ukusnoj hrani.

Posted

ma da, dok u domaćim pljeskavidžarnicama, prodaju mleveni biftek... važi

Posted (edited)

Daleko od toga da su McDonalds i Burger King nešto što treba uzimati kao primer dobre hrane, ali makar nude konstantan i kontrolisan kvalitet svojih proizvoda.Takođe, kad si u proputovanju negde i nemaš baš puno vremena za upoznavanje s lokalnom ponudom brze hrane - Mek je mesto gde možeš da budeš siguran da ti od njihove hrane neće biti loše, gde nije skupo, a pritom možeš da budeš siguran da imaš tamo i pristojan WC i fraj Internet.

Naravno da nije zdravo tako se hraniti (onaj majonez je zlo, a šećera ima u svemu, i to previše) ali kada si u potrazi za fast foodom, s naglaskom na fast - Mek je po mom mišljenju sasvim OK izbor.

Obaška što u Beogradu u Meku (McCaffe) možeš da popijes bolju kafu nego u 80% kafića u okolini (to je više problem kafića i kafe kakvu oni služe, nego "zasluga" McDonaldsa - ali vredi pomenuti). 

Apropo BurgerKinga - po meni gotovo ista stvar kao i Mc - da, na slikama to izgleda drugačije od Mc proizvoda, drugačije se zovu... ali previše slično da bi bilo smisleno diskutovati šta je od toga bolje.

Edited by JakeBlues
Posted (edited)

Na kraju cekam u pabu The black turtle jednog forumasa pa me vodi na falafel da i ja probam to cudo.

Edited by Moća
Posted (edited)

Black turtle u Svetogorskoj? Sad koji falafel probati :)

Bar su vam sve opcije blizu

edit: vidim da ima BT i u Decanskoj.

Edited by katamaran
Posted (edited)

Ako BK stvarno dodje, to ce biti na vise lokacija I bice praceno velikom, visemesecnom PR akcijom. Mojne se lozite.

Edited by Грешни Василије
Posted

edit: vidim da ima BT i u Decanskoj.

bio je i na kosančićevom, a prvi, koliko pamtim, u ilije garašanina (moguće da se tad još zvala goce delčeva)

Posted

I Mek je krenuo samo sa jednom lokacijom. Mozda nas uskoro ocekuje PR akcija.

Ako neko prodje Resavskom bacite pogled sta je sad tamo.

Posted (edited)

I Mek je krenuo samo sa jednom lokacijom. Mozda nas uskoro ocekuje PR akcija.

Ako neko prodje Resavskom bacite pogled sta je sad tamo.

Hocemo ali ne radi se to tako. Dodeljivanje fransize prati prilicna pompa, to je velika globalna firma. Znali bi mesecima ranije. Edited by Грешни Василије
Posted

Ja bih voleo da gresim.