Milogled Bluff Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 A stvarno se presporo hladi. To me uzasno smara i zato ga nisam ni jeo zadnjih par puta kad sam bio u Slaningradu.
Moća Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Evo me u advokatskoj komori u Decanskoj. Obzirom da nisam doruckovao a da ce ovo predavanje da traje do 4 kazite neko dobro mesto u blizini gde moze da se jede mnogo i dobro al za male pare.
zoki Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 (edited) Mogao bi do Mikana, to ti je blizu u Maršala Birjuzova ili banjalučki u Braće Jugovića, malo ispod Doma omladine.. Edit: u Mikanu je bolji izbor, bolje idi tamo.. A imaš i giros u Staklencu.. Edited March 7, 2015 by zoki
nbg4ever Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Uh, kad se vrati, pa zamirise u komori... Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Moća Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Ma idem kad prodje sve. Moze i preporuka za neki restoran koji ne bije po usima. Mozda odem sa kolegama.
nbg4ever Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Sedi na dvojku, pa dole do beton hale. Subotom je hepi aur. Jeftinije no Durmitor Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
zoki Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Mikan ti je i restoran a malo dalje na Obilićevom vencu kod Tanjuga ti je čuveno Proleće, odličan roštilj i nisu skupi..
boshoku Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 ma gde je proleće dobro mesto jedino za piće i to leti, hrana je krš
boshoku Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Ma idem kad prodje sve. Moze i preporuka za neki restoran koji ne bije po usima. Mozda odem sa kolegama. venčac, carice milice - rupa, al je dobra klopa i pride je zabadava
katamaran Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Ako si jos gladan i tu negde probaj gurmansku u Herceg novom (gornji deo Skadarlije) ili skoci do Klope M (Terazije)
boshoku Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Ako si jos gladan i tu negde probaj gurmansku u Herceg novom (gornji deo Skadarlije) ili skoci do Klope M (Terazije) ta gurmanska u hn je jedno izhajpovano đubrence, slično pljeskavici "kod dede" u takovskoj msm da je pitao za restoran, a još 1 predlog bi mogao biti mek - to je uvek siguracija
katamaran Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Nikako se ne bih slozio za gurmansku. A kad smo vec kod izhajpovanog djubrenceta tako bih ja ocenio mek.
boshoku Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 meni je big mek simbol detinjstva, al se slažem da nije najkvalitetniji has nego, kaće više da otvori burger king svoju podružnicu?
katamaran Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 (edited) Stvarno dolazi BK il se samo ti nadas? edit: http://www.11811.rs/PoslovneStrane/BURGER-KING-SAMOSTALNA-UGOSTITELJSKA-RADNJA/Restorani-i-barovi/Beograd/77322d1b5cdc543b316078defd8b031b rade na mrezi pa mi se net kvalitetno raspada pa ne mogu dublje da istrazim Bas su mogli blize Tasu kad su vec u Resavskoj. Edited March 7, 2015 by katamaran
Recommended Posts