March 5, 201510 yr A stvarno se presporo hladi. To me uzasno smara i zato ga nisam ni jeo zadnjih par puta kad sam bio u Slaningradu.
March 7, 201510 yr Evo me u advokatskoj komori u Decanskoj. Obzirom da nisam doruckovao a da ce ovo predavanje da traje do 4 kazite neko dobro mesto u blizini gde moze da se jede mnogo i dobro al za male pare.
March 7, 201510 yr Mogao bi do Mikana, to ti je blizu u Maršala Birjuzova ili banjalučki u Braće Jugovića, malo ispod Doma omladine.. Edit: u Mikanu je bolji izbor, bolje idi tamo.. A imaš i giros u Staklencu.. Edited March 7, 201510 yr by zoki
March 7, 201510 yr Ma idem kad prodje sve. Moze i preporuka za neki restoran koji ne bije po usima. Mozda odem sa kolegama.
March 7, 201510 yr Sedi na dvojku, pa dole do beton hale. Subotom je hepi aur. Jeftinije no Durmitor Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
March 7, 201510 yr Mikan ti je i restoran a malo dalje na Obilićevom vencu kod Tanjuga ti je čuveno Proleće, odličan roštilj i nisu skupi..
March 7, 201510 yr Ma idem kad prodje sve. Moze i preporuka za neki restoran koji ne bije po usima. Mozda odem sa kolegama. venčac, carice milice - rupa, al je dobra klopa i pride je zabadava
March 7, 201510 yr Ako si jos gladan i tu negde probaj gurmansku u Herceg novom (gornji deo Skadarlije) ili skoci do Klope M (Terazije)
March 7, 201510 yr Ako si jos gladan i tu negde probaj gurmansku u Herceg novom (gornji deo Skadarlije) ili skoci do Klope M (Terazije) ta gurmanska u hn je jedno izhajpovano đubrence, slično pljeskavici "kod dede" u takovskoj msm da je pitao za restoran, a još 1 predlog bi mogao biti mek - to je uvek siguracija
March 7, 201510 yr Nikako se ne bih slozio za gurmansku. A kad smo vec kod izhajpovanog djubrenceta tako bih ja ocenio mek.
March 7, 201510 yr meni je big mek simbol detinjstva, al se slažem da nije najkvalitetniji has nego, kaće više da otvori burger king svoju podružnicu?
March 7, 201510 yr Stvarno dolazi BK il se samo ti nadas? edit: http://www.11811.rs/PoslovneStrane/BURGER-KING-SAMOSTALNA-UGOSTITELJSKA-RADNJA/Restorani-i-barovi/Beograd/77322d1b5cdc543b316078defd8b031b rade na mrezi pa mi se net kvalitetno raspada pa ne mogu dublje da istrazim Bas su mogli blize Tasu kad su vec u Resavskoj. Edited March 7, 201510 yr by katamaran