kobni zelaya Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 jel video neko ili jeo germknodel u wurstplatzu u goce delceva il na bulevaru? cula sam da ih tamo ima?! Jeo sam ja jednom u to u wurstplatzu dok je bio na mestu gde je sada Koš. Nije bilo loše, ali nikad ranije to nisam jeo tako da nemam s čim da uporedim. Oni su i pekli sami svoj leberkez (ali se loše prodavao, kao i sve ostalo), dok ovaj novi vurstplac sad ima neki iz vakum pakovanja, kupovni dakle, pa nešto ne verujem da imaju i germknodel.
darling Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 hvala. koleginica tvrdi da mozda misli da ih je videla u ponudi... kroz trepavice dakle, mosa.
kobni zelaya Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 hvala. koleginica tvrdi da mozda misli da ih je videla u ponudi... kroz trepavice dakle, mosa. Ne, ne, pazi - moguće da imaju, ne kažem, samo ne verujem. U stvari, sad ću da idem još malo u prodavnicu pa ću usput da proverim.
Milogled Bluff Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 bečka u makedonskoj, i dalje kida +1 A i pjeskavica kod Skocica. Jedino sto mi nekako nije zasitna, sad sam pojeo jednu od 300 grama i cini mi se da bih mogao jos jednu istu takvu.
ToniAdams Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 eto, a onda opet seri kako ja nebi mogao 30 cevapa bez leba, il sta ono bese.
Singer Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 realno u durmitoru ne bi mogao, ostalo - stavljam pare na tebe
Milogled Bluff Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 eto, a onda opet seri kako ja nebi mogao 30 cevapa bez leba, il sta ono bese. Ti si potpuno lud. Znas li koliko je 30 onih cevapa vise od 600 grama?
ToniAdams Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 ti si potpuno lud, znas kolko ja jedem bolje od tebe i to plus leba?
Milogled Bluff Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Nisam bas siguran. To sto sam savrseno gradjen i zgodan i sav u misicima i bez grama sala ne znaci da ne mogu puno da pojedem.
Milogled Bluff Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Trenutak slabosti. A i smorio sam se sto nije mogao da se ohladi pola sata i sto je ono punjenje curilo na sve strane.
Recommended Posts