Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

Uzo sam u petak posle grada neku teletinu/jagnjetinu tamo. Sve sto su receptori mogli da puste do mozga je govorilo da je u pitanju dobra hrana.

Edited by Ravanelli
Posted

Uzo sam u petak posle grada neku teletinu/jagnjetinu tamo. Sve sto su receptori mogli da puste do mozga je govorilo da je u pitanju dobra hrana.

Bishop_up_close.gif

Posted

ako misliš na sirijca u 29. - gde si video jagnje?

inače sam juče 4. put bio. 2x sa ženskom, 2x solozabal.

prvi put se zajebah, poručih juneći keb - izbegnite, onda početkom meseca burger ili kako već to oni zovu (baja mi reče: "mislite pljeskavicu?") - do jaja, pa onda prvi put solo - kube/kibe, kako već - odlično, a juče napokon naleteh da imaju tu čorbaju, pa to i falaf = mljac-mljac!!

meni je skroz ok mesto i neviđeno me podseća na sefte sofru, dok je bila u mom komšiluku (ne ovo gde je sad i gde se gazza zajeb'o da ode, pa se onda ovde ispovraćao po njima) i dok je libanka brinula o prilozima. otkako su se preselili na karađorđev trg fušerisanju nema kraja.

Posted

Bio juce kod Sirijca, uzeo kube, koje je bilo odlicno, ali humus im je pretezak za moj ukus, a pita hleb, izvucen gotov odnekle pa neznatno podgrejan, mek kao tanje parce kartona.  

Posted (edited)

Bio juce kod Sirijca, uzeo kube, koje je bilo odlicno, ali humus im je pretezak za moj ukus, a pita hleb, izvucen gotov odnekle pa neznatno podgrejan, mek kao tanje parce kartona.  

Pošto živim u blizini bio sam par puta tamo, i dešavalo im se da humusa nestane a tahini zaborave da stave iako ste im rekli da ga želite... ;(

Što se tortilja tiče, slažem se 100% - tanke, kupovne, krute a nisu mi ih ni podgrevali pa su zaiste bile ko karton. 

Nadam se da će se ekipa uhodati.

Edited by JakeBlues
Posted

Ovo je zanimljivo mesto al krajnje cudno

http://www.donesi.com/beograd/en/bigdurum-dostava-1104.php

Prvo su imali neke kebabe koji su nestali iz ponude zato sto su navodno izgubili nekekavu dozvolu (wtf?) pa im je sad cela ponuda giros, pica giros i  pomfrit.

Svidja mi se sto su velike porcije za nekih 250 kinti i imaju super sosove,

Posted (edited)

Kaže: Ovaj restoran trenutno ne prihvata onlajn narudžbine

Video sam i za neke druge fast-foodove na donesi.com da su "nedostupni zbog neplaćenih računa" i tome slično. Možda FoodPanda nije tako fleksibilna kao stari vlasnici... 

Edited by JakeBlues
Posted

Pa koliko sam cuo digli su procenat sa 9% koliko je imao Donesi na 18% ili 19% koliko sada uzima food panda. Dosta ih je napustilo a dobar deo novih odradi mesec-dva zbog reklame i uvaljivanja flajera i onda ili obustave uslugu ili ima ne isplate procenat pa ih ugase na sajtu.

Posted

Nema ovih ni danas. Katamaran's curse strikes again. Pisao sam ranije o tome da fastfudovi koji mi se svide po pravilu ne potraju dugo.

Posted

jel video neko ili jeo germknodel u wurstplatzu u goce delceva il na bulevaru? cula sam da ih tamo ima?!

Posted

ja sam jeo wurst u wurstplacu i nidje veze