Pontijak Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 (edited) bio malopre prvi put kod klemence, auh bas mi prijao kubano sendvic i ladni porter :) ne pamtim kada sam jeo tako ukusan sendvic Edited December 16, 2014 by Pontijak
Lezilebovich Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Pored pekare Carli, otvoren banjalucki. Ima i nekoliko stolova unutra, danas bilo puno.
reg Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Ne znam da li je neko spominjao, Burger house je zatvorila poreska uprava, sto me je konacno dovelo do Instituta za prase i njihovog burgera koji nije bas kao BHov, ali je opet bolji nego onaj u Burger store-u, kao i od burgera iz bunkera u Kolarcevoj.
Pontijak Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 nego, ciji je taj porter u klemenci, zaboravio juce da pitam a bas mi se svideo ukus
*edited by mod Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Kruger i brent nego prodjoh danas pored ludara burita. koje je ono nebo i zemlja u odnosu na madre i papriche i to u svakom smislu. sa jedne strane fensi ambijent, kupovna hladna tortilja i stekanje za priloge vs mesto koje služi hranu kroz isečenu rupu u vratima ali pred tobom napravi i do hrskavosti zapeče tortilju filovanu taman kako treba. nisam bio gladan pa sam uzeo najmanji od 240 kinti ali ovako odokativno rekao bih da je xl od 300din prava mera.
Pontijak Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 (edited) Kruger i brent hvala na infou :) moram da odem na topik o pivima i vidim prodaje li se to negde, ne pamtim kada mi se toliko svidelo neko pivo kao taj porter sinoc Edited December 17, 2014 by Pontijak
Marcus Wulffings Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 i sad herr marcus nešto luta neimarom i odjedanput se stvori klemenca, unutra nikog - bezvzeze treptajem oka se volšebno teleportuje u despota stefana, pred njegovim iskusnim isledničkim očima se ukaza novi objekat Shawarma Al Sham iscrpljen ulazi unutra da predahne i napuni baterije naručuje kebab obrok, tu se vidi nekakav njihov mudžanski humus, kupus salate, zelo vroči kebab in domači krompirjev gosti redom sumnjive provinijencije, sa bliskog istoka, sve deluje kao punkt za regrutaciju za Islamic State
Marcus Wulffings Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 i dok si rekao alah, ode 580 kinti
MancMellow Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 (edited) Oći li ikada u ovoj nedođiji neki Pakistanci ili severni Indijci otvoriti neki fast food, a da ima meso :( Edited December 20, 2014 by MancMellow
boshoku Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 sve 5, al aj zamoli mareta da ne piše u 3. licu
Marcus Wulffings Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 sve 5, al aj zamoli mareta da ne piše u 3. licu aj
Recommended Posts