katamaran Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 (edited) ja jeo iznendjujuce dobru bečku sa donesi. mesto se zove food fetish. spolja hrskava unutra meka kao duša. mislim da je 350 sa pomfritom Mislim da ne nose u moje selo. Sa Donesi mi ostala u secanju ona iz Afrodizijaka. Pozamasna a dobra edit: po imenima bi se pre reklo da pricamo gde ima najbolji dildo a ne becka Edited December 10, 2014 by katamaran
boshoku Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 ja jeo iznendjujuce dobru bečku sa donesi. mesto se zove food fetish. spolja hrskava unutra meka kao duša. mislim da je 350 sa pomfritom uff, skroz različit utisak (isto donnesi kom) - puna žila, ogrizla u uljčini... baš loše
yolo Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 ne mogu ja te novokomponovane becke da jedem, taj smirgl poh mi uvek razdere nepce da moram danima da se oporavljam. ne razumem uopste kako ih tako prave bzvz, isto vazi i za pohovane paprike sa sirom.
Marcus Wulffings Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 taj šmirgl poh rade da bi zamaskirali tu do ludila tanku šniclu, uz to ti pecivo ili hleb ne treba; znam, jer to imam u ponudi u menzi na poslu
Marcus Wulffings Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 pa dobro, da, uz pomfri ili pire ili šta ja znam...
Anonymous Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Najbolja bečka je, logično, u Beču. Ali košta 12 evrića, to je mali problem.
Marcus Wulffings Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 i pravi se od teleće šnicle, ne od svinjske...
Anonymous Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 i pravi se od teleće šnicle, ne od svinjske... Svađaju se povodom toga. Ja sam jeo teleće, ali kažu da je u onom izvikanom Figlmileru od svinjke, nisam bio tamo, niti planiram.
darling Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 (edited) Voša je bila u starom merkatoru ta kafana se u sfrj zvala pri majolki, takozvana primajolka i bila je satro slovenacki lovacki divljac restoran. u cijem kiosku na donjem nivou smo kupovali mekike sa sirom na velikom odmoru za 8 dinara. Edited December 10, 2014 by darling
kobni zelaya Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Haha, išla si u Žarka? Ja sam tu kupovao one ogromne pogačice sa čvarcima. :)
darling Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 :) znaci i ti si bio siromasan. posto su bogati kupovali hambrugere ispred merkisa :D ne mogu da se setim kako se zvalo to mesto, prvi hambruger u kraju...
Frank Pembleton Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Haha, išla si u Žarka? Ja sam tu kupovao one ogromne pogačice sa čvarcima. :)Moja zena i dan danas ne priznaje da su promenili ime te skole! I stalno mi drvi o tim pogacicama!
Recommended Posts