December 9, 201410 yr нека сирна компанија из висконсина се промовише, слике изгледају друлабилно па рекох да поделим
December 9, 201410 yr ok, malo sam izbivao pa me mrzi da citam unazad a od ovih slika mi bale cure dajte preporuke za burger u gradu burger house probao jednom, nisam bio odusevljen. tada sam malo vise gledao value for money aspekt pa mozda i zbog toga. jel ima jos negde? sto pre mi kazete, pre cu otici da jedem
December 9, 201410 yr u krunskoj izmedju desanke i beogradske ima kuvana za poneti i 2 stola za sesti, onako. ok klopa, postoji i Kantina na uglu Bulevara i Resavske ali su se prološili u poslednjih 6 meseci. Sinđelić otvorio podružnicu u Beogradskoj - jeo par puta i nisam oduševljen. Imaš i kafanu Vojvodina, u Kneza Miloša, između Krunske i KMilana. Imaju neke dnevne menije. U Malu Slaviju sam otišao jednom, pojeo osrednju teleću čorbu i isvađao se sa konobarom što mi je uračunao hleb koji nisam ni pipnuo. Kao, pa trebalo je da kažete da nećete, sad ne možemo ništa da uradimo. Pitao sam ga, šta sve treba da kažem da neću, ali nisam dobio odgovor. Edited December 9, 201410 yr by pacey defender
December 9, 201410 yr u Toplicama karadjordjeva 370 kinti, ok za te pare rolovana dziga dal 270 ili 290, i to je ok u Vencacu ozbiljno dobra pljeka 490 kinti mislim, nije sve ovo brza rana, ali kad vec pricamo...
December 9, 201410 yr Samo ako ces ti da udjes i preuzmes, a ja da te cekam iza coska. I da pazis da ti ne uvale belo meso Edited December 9, 201410 yr by Milogled Bluff
December 9, 201410 yr Samo ako ces ti da udjes i preuzmes, a ja da te cekam iza coska. I da pazis da ti ne uvale belo meso ovaj fazon?
December 9, 201410 yr E, Boskic, stvarno dobra ona becka u Makedonskoj. Mozda i nesto najbolje u gradu sto se moze pojesti za 200 kinte. Jedino sto su one zene spore i tentave do zla boga.Ovi moji se na poslu razvaljuju od tih bečkih.Ko god da prođe tuda cimaju ga da donese.