Frank Pembleton Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 (edited) Videh da je foodpanda kupio Donesi.com ... http://www.netokracija.com/foodpanda-kupila-donesi-92925 Poslato sa WC šolje by BVK Edited December 6, 2014 by Frank Pembleton
Marcus Wulffings Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 (edited) Edited December 6, 2014 by Marcus Wulffings
Marcus Wulffings Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 mesto zločina je burger store, ulica kurCulina uzeo sam najskuplji u ponudi za 500 dingera plus pomfrit i koca, alles in allem 670 denariusa pet puta su prolazili pored intera, ali nisu probali ono njihovo meso, nije loša pljekudža, smandrljali su dosta susama, ima i ajvara ili pinđura umesto klasičnog kečapa aaajde dobro, prelazna ocena
banatjanin Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 preselio mi se kanc, sad sedim u resavskoj, šta ima da se hasa dobro u okolini? i sa mesom i bez mesa, i s nogu i kašikom, sve dobre opcije su u igri. pizza stop.
boshoku Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 preselio mi se kanc, sad sedim u resavskoj, šta ima da se hasa dobro u okolini? i sa mesom i bez mesa, i s nogu i kašikom, sve dobre opcije su u igri. pizza stop. koji deo general ždanovljeve? imaš gore u kmilutina palestindžu, dole, neam pojma
Milogled Bluff Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 E, Boskic, stvarno dobra ona becka u Makedonskoj. Mozda i nesto najbolje u gradu sto se moze pojesti za 200 kinte. Jedino sto su one zene spore i tentave do zla boga.
banatjanin Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Mala Slavija. o, da! to kad imam vremena... koji deo general ždanovljeve? imaš gore u kmilutina palestindžu, dole, neam pojma između crkve sv marka i skc-a tog palestinca ne mirišem nešto, vidim okolo more pekara, ali su sve treš, ne znam kakv je izvesni Janković? a vidim i da postoji nešto što se zove hong - kong food, mala radnjica, dignute rešetke, ali unutra nema nikoga, ni hranu nisam video u vitrini sa ulice. izgleda kao uder construction. nadam se da je u procesu otvaranja, ne zatvaranja. poj'o Big picu sa spanaćem. bljah....
zoki Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Ima sarajevski ćevap u K Milutina, izmedju Njegoševe i K Milana.. Doduše, nisam probao, malo su jači sa cenama..
Lezilebovich Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 E, Boskic, stvarno dobra ona becka u Makedonskoj. Mozda i nesto najbolje u gradu sto se moze pojesti za 200 kinte. Jedino sto su one zene spore i tentave do zla boga. a gde u makedonskoj ?
zoki Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Preko puta garaže pored Politike.. Ne znam, ja jeo tamo pljeskavicu i bila jedna od gorih koje sam jeo..
Matilda Ivancic Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 preselio mi se kanc, sad sedim u resavskoj, šta ima da se hasa dobro u okolini? i sa mesom i bez mesa, i s nogu i kašikom, sve dobre opcije su u igri. pizza stop. u krunskoj izmedju desanke i beogradske ima kuvana za poneti i 2 stola za sesti, onako.
Recommended Posts