December 6, 201410 yr Videh da je foodpanda kupio Donesi.com ... http://www.netokracija.com/foodpanda-kupila-donesi-92925 Poslato sa WC šolje by BVK Edited December 6, 201410 yr by Frank Pembleton
December 6, 201410 yr mesto zločina je burger store, ulica kurCulina uzeo sam najskuplji u ponudi za 500 dingera plus pomfrit i koca, alles in allem 670 denariusa pet puta su prolazili pored intera, ali nisu probali ono njihovo meso, nije loša pljekudža, smandrljali su dosta susama, ima i ajvara ili pinđura umesto klasičnog kečapa aaajde dobro, prelazna ocena
December 9, 201410 yr preselio mi se kanc, sad sedim u resavskoj, šta ima da se hasa dobro u okolini? i sa mesom i bez mesa, i s nogu i kašikom, sve dobre opcije su u igri. pizza stop.
December 9, 201410 yr preselio mi se kanc, sad sedim u resavskoj, šta ima da se hasa dobro u okolini? i sa mesom i bez mesa, i s nogu i kašikom, sve dobre opcije su u igri. pizza stop. koji deo general ždanovljeve? imaš gore u kmilutina palestindžu, dole, neam pojma
December 9, 201410 yr E, Boskic, stvarno dobra ona becka u Makedonskoj. Mozda i nesto najbolje u gradu sto se moze pojesti za 200 kinte. Jedino sto su one zene spore i tentave do zla boga.
December 9, 201410 yr Mala Slavija. o, da! to kad imam vremena... koji deo general ždanovljeve? imaš gore u kmilutina palestindžu, dole, neam pojma između crkve sv marka i skc-a tog palestinca ne mirišem nešto, vidim okolo more pekara, ali su sve treš, ne znam kakv je izvesni Janković? a vidim i da postoji nešto što se zove hong - kong food, mala radnjica, dignute rešetke, ali unutra nema nikoga, ni hranu nisam video u vitrini sa ulice. izgleda kao uder construction. nadam se da je u procesu otvaranja, ne zatvaranja. poj'o Big picu sa spanaćem. bljah....
December 9, 201410 yr Ima sarajevski ćevap u K Milutina, izmedju Njegoševe i K Milana.. Doduše, nisam probao, malo su jači sa cenama..
December 9, 201410 yr E, Boskic, stvarno dobra ona becka u Makedonskoj. Mozda i nesto najbolje u gradu sto se moze pojesti za 200 kinte. Jedino sto su one zene spore i tentave do zla boga. a gde u makedonskoj ?
December 9, 201410 yr Preko puta garaže pored Politike.. Ne znam, ja jeo tamo pljeskavicu i bila jedna od gorih koje sam jeo..
December 9, 201410 yr preselio mi se kanc, sad sedim u resavskoj, šta ima da se hasa dobro u okolini? i sa mesom i bez mesa, i s nogu i kašikom, sve dobre opcije su u igri. pizza stop. u krunskoj izmedju desanke i beogradske ima kuvana za poneti i 2 stola za sesti, onako.