yabadaba Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Evo da vas vratim na pravi put, dakle, klemenca. Novi sendvič, rebarca, meso sa dojajnom teksturom, novi sos extragotivan (mirodjija majonez tako nesto), okrugla lepinja. Meni najbolji do sada.
ToniAdams Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 samo da kazem, sve sto sam pisao o smudju je bilo vezano za spremanje na zaru. dakle, nista fileti, nista przenje. ja volim smudja, volim taj ukus cistog mesa, ali ga diskretno doteram limunom, muljem, blukom i persunom. bas je trolololo, izvinjavam se. +1000000 svaka druga manipulacija kvari ukus savrsene ribe, za mene apsolutno u rangu orade, brancina i ostalih grdoba
Milogled Bluff Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Evo da vas vratim na pravi put, dakle, klemenca. Novi sendvič, rebarca, meso sa dojajnom teksturom, novi sos extragotivan (mirodjija majonez tako nesto), okrugla lepinja. Meni najbolji do sada. Cijena, kolicina?
yabadaba Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Cena oko 300, ti okrugli su nesto manji od onih u bagetu. Ja baš nisam merodavan za količinu ali recimo da mi je između dovoljno i mogo sam još malo.
nenad Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 ja se vama, koji se zaustavite ne jednom sendvicu, divim. ja kad dobacim do klemence, nema teorije da izadjem a da nisam pojeo bar dva sendvica.
Milogled Bluff Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 A sta tek reci za ove sto im je dosta polovica? (pod jednim sendvicem podrazumevamo celu porciju, jel tako?)
ToniAdams Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 cekaj, ti fejspalmujes a onomad nisi mogao da zines nakon 1 maja indexa?
Kampokei Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Sta, osim Lokija, od tog mesa u sirem centru radi 24h? One kobaje u Skadarskoj?
nenad Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 @milogled da, jedan sendvic, jedna porcija. meni se desava da, ako sam blizu, svratim, iako nisam gladan. nakon sto pojedem jedan, javi se glad, i onda moram uzeti, bar, jos jedan.
Milogled Bluff Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 cekaj, ti fejspalmujes a onomad nisi mogao da zines nakon 1 maja indexa? Jedan Majin indeks je kao dve Klemence otprilike. Pola porcije kod Klemence - cetvrtina Majinoga indeksa. Pa ti vidi o kom se tu odnosu radi.
*edited by mod Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Ovi burgeri iz Kursuline su znatno napredovali. Sinoc je bilo neko drustvo pa sam imao uvid u gotovo ceo meni definitivni favoriti su Meksicki od burgera i Golden Chicken od ciketine. Argentinski je van konkurencije jbg ipak je to skroz drugo meso.
Matilda Ivancic Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Sta, osim Lokija, od tog mesa u sirem centru radi 24h? One kobaje u Skadarskoj? tamo gde jede boshok u makedonskoj i kosta u ruzveltovoj
katamaran Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 (edited) +Prilog na Palilulskoj i Good food na Zelenjaku Edited November 21, 2014 by katamaran
katamaran Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 (edited) Ne svidja mi se novi sendvic u Klemenci. Previse se oseca mirodjija a deluje mi i da je i mesa manje nego u drugim sendvicima. Kubano rozbratna i dalje objasnjava. U svakom slucaju pohvalno sto prosiruju ponudu. Edited November 22, 2014 by katamaran
Marcus Wulffings Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 papriče; kakv žal za bačenim parama, odvartno je sve bljaaakkk, kkkk-bljaaa
Recommended Posts