Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted

naročito sam u tom jkra noćom, važi...

punjemo belo je bilo odlično (kad dočekaš red)

Posted

operacija punjeno belo u 3 nocu je jedna od boljih u gradu

To je ujedno i jedno što tamo treba jesti, mada ih i u toj kategoriji Mikan šije 2 koplja.

Posted

kod mikana meni sve dobro

nije to haute roštilj... ma boli me kurac da se pravim, jednostavno, najbolja škara u užem centru

Posted

Moj izbor u Vajatu je rolovana pileća džiga sa peršunom i blukom u ulju.

Cimneš ih fonom 10 min pre nego što ćeš da stigneš tamo, preskočiš red, platiš, uzmeš i pališ dalje...

Posted

uzo bečku u lokalu do grmeča (makedonska) - ogromna, super tanka, raspada se u ustma

200 dinara

Posted

Otkrio sam najgori burger u gradu. Onaj u Kolarcevoj gde je pre bio Goldis giros. Bajat leba u 1 popodne, cene intergalakticke a umesto onion rings sluze kolutice od paprike...

Posted

užassss, pa oni misle da su u gradu svi glupi i bez kriterijuma

Posted

Jebo vas nis, kad god sam bio tamo kvalitet hrane bedan i ugodjaj smesan. Od kafana, pa sve do satro fjuzn restorana.

Posted (edited)

Evo ovako napamet a da se radi o kafanama i restoranima

Mrak - odličan biftek, najbolji koji sam jeo u Srbiji

Mehana, ona kod teniskih terena - kuvana jela sa mesom su bila sasvim, sasvim dobra (mislim da sam jeo mućkalicu, ne sećam se).

My Place hotel - odličan gulaš 

Ona žuta kuća iza suda a preko puta pozorišta - dobre tortilja bolonjez rolnice, atipična klopa za našu uobičajenu predstavu o Nišu.

Pleasure (se tako zove?) u kazandžiskom - ne sećam se šta sam jeo ali znam da sam bio zadovoljan

Kod Rajka - nema potrebe da pišem

Irish Pub - jebeni beogradski Irish Pub nema klopu - ovde sam jeo i fish'n'chips i krilca u nekom sosu i klopa je u oba navrata bila sasvim korektna, imajući u vidu o kakvim kulinarskim prohtevima je reč na mestu tog tipa.

Edited by pacey defender
Posted

Kod starog kuma - 1 objašnjenje domaće kuhinje

Ne mogu da se setim imena, znaju Nišlije, blizu kliničkog centra

Prekoputa Ćoške ima stara kafana al tu sam mezio i rakiju cepo

Ima ih još par al slabo imena pamtim, moram cimam drugara da me podseća gde smo sve to dobro jeli...

Posted

Fjužn restoran u Niš? Tell me more....    :fantom:

Posted

Jebem li ga, kako da nazovem neko sranje sto mi ispostavili u fancy restoranu, glavna ulica, pa onda posle sokaceta ili u njemu poprecna. Silazi se u podrum. Kod rajka sam pokusavao 4 puta, svaki put ispostavili smece. Bio sam i po nekim hotelima sto u centru, sto neki izvan - pored onog potocica sto zovu rekom. U italijanskom restoranu me docekala frikomova radost kao minestrone. Secam se samo da je konobar smarao i da se klanjao dok je prinosio komad po komad escajga, da bi mi na kraju stavio kecelju u krilo. Jebote... na stolicama i stolu neki kurcev brokat... Poslednji put sam bio pre 4 godine, na svu srecu.

A mozemo i o kulinarskim carolijama kragujevca grada. Tu imam svezija iskustva, setio bih se i imena lokala.

Ergo imam veci hejt na nis od grunfa na janjetinu u velikom tanjuru. Jebena cubura bi mogla da im bude kulinarska akademija.

Posted

A mozemo i o kulinarskim carolijama kragujevca grada. Tu imam svezija iskustva, setio bih se i imena lokala.

daj kragujevac, to mi treba. prosle nedelje me vodili u hotel zelengoru, mi i gomila italijana.

Posted

pečenje ti je u biblioteci kod milutina. milutin je umro al zanat je ostao