boshoku Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 naročito sam u tom jkra noćom, važi... punjemo belo je bilo odlično (kad dočekaš red)
ljakse Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 operacija punjeno belo u 3 nocu je jedna od boljih u gradu To je ujedno i jedno što tamo treba jesti, mada ih i u toj kategoriji Mikan šije 2 koplja.
boshoku Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 kod mikana meni sve dobro nije to haute roštilj... ma boli me kurac da se pravim, jednostavno, najbolja škara u užem centru
Skyhighatrist Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Moj izbor u Vajatu je rolovana pileća džiga sa peršunom i blukom u ulju. Cimneš ih fonom 10 min pre nego što ćeš da stigneš tamo, preskočiš red, platiš, uzmeš i pališ dalje...
boshoku Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 uzo bečku u lokalu do grmeča (makedonska) - ogromna, super tanka, raspada se u ustma 200 dinara
*edited by mod Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Otkrio sam najgori burger u gradu. Onaj u Kolarcevoj gde je pre bio Goldis giros. Bajat leba u 1 popodne, cene intergalakticke a umesto onion rings sluze kolutice od paprike...
Marcus Wulffings Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 užassss, pa oni misle da su u gradu svi glupi i bez kriterijuma
precog Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Jebo vas nis, kad god sam bio tamo kvalitet hrane bedan i ugodjaj smesan. Od kafana, pa sve do satro fjuzn restorana.
pacey defender Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 (edited) Evo ovako napamet a da se radi o kafanama i restoranima Mrak - odličan biftek, najbolji koji sam jeo u Srbiji Mehana, ona kod teniskih terena - kuvana jela sa mesom su bila sasvim, sasvim dobra (mislim da sam jeo mućkalicu, ne sećam se). My Place hotel - odličan gulaš Ona žuta kuća iza suda a preko puta pozorišta - dobre tortilja bolonjez rolnice, atipična klopa za našu uobičajenu predstavu o Nišu. Pleasure (se tako zove?) u kazandžiskom - ne sećam se šta sam jeo ali znam da sam bio zadovoljan Kod Rajka - nema potrebe da pišem Irish Pub - jebeni beogradski Irish Pub nema klopu - ovde sam jeo i fish'n'chips i krilca u nekom sosu i klopa je u oba navrata bila sasvim korektna, imajući u vidu o kakvim kulinarskim prohtevima je reč na mestu tog tipa. Edited November 18, 2014 by pacey defender
Singer Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Kod starog kuma - 1 objašnjenje domaće kuhinje Ne mogu da se setim imena, znaju Nišlije, blizu kliničkog centra Prekoputa Ćoške ima stara kafana al tu sam mezio i rakiju cepo Ima ih još par al slabo imena pamtim, moram cimam drugara da me podseća gde smo sve to dobro jeli...
precog Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Jebem li ga, kako da nazovem neko sranje sto mi ispostavili u fancy restoranu, glavna ulica, pa onda posle sokaceta ili u njemu poprecna. Silazi se u podrum. Kod rajka sam pokusavao 4 puta, svaki put ispostavili smece. Bio sam i po nekim hotelima sto u centru, sto neki izvan - pored onog potocica sto zovu rekom. U italijanskom restoranu me docekala frikomova radost kao minestrone. Secam se samo da je konobar smarao i da se klanjao dok je prinosio komad po komad escajga, da bi mi na kraju stavio kecelju u krilo. Jebote... na stolicama i stolu neki kurcev brokat... Poslednji put sam bio pre 4 godine, na svu srecu. A mozemo i o kulinarskim carolijama kragujevca grada. Tu imam svezija iskustva, setio bih se i imena lokala. Ergo imam veci hejt na nis od grunfa na janjetinu u velikom tanjuru. Jebena cubura bi mogla da im bude kulinarska akademija.
Lezilebovich Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 A mozemo i o kulinarskim carolijama kragujevca grada. Tu imam svezija iskustva, setio bih se i imena lokala. daj kragujevac, to mi treba. prosle nedelje me vodili u hotel zelengoru, mi i gomila italijana.
Singer Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 pečenje ti je u biblioteci kod milutina. milutin je umro al zanat je ostao
Recommended Posts