teacher Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Meni je ok. Nemam tako istančan ukus kao gazza. Inače, slabo jedem fast food. Sent from my iPad using Tapatalk HD
zoki Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Meni isto ok, lepo mi legne ta celina tanke pljeke, kačkavalja, kajmaka i gnjecave lepinje..
yolo Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 (edited) kakav crni istancan ukus za fast food ovde. ali evo, jutro posle da kazem da nije bilo nikakvih nocnih specijalnih efekata zbog prejake hrane tako da je izbor bio dobar. Edited September 16, 2014 by gazza1
banatjanin Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 viš, ja sam sinoć u skoro identičnom napadu gladi i nemanja izbora prolazeći Z. Djindjića za 300 dinara uzeo gurmansku pljeku u onom žuto brendiranom objektu (ima jedna plav, a drugi žut) prekoputa Baltazara, nedaleko od vagona tu je uvek gužva, jeo sam ranije jednom, ali je bilo sranje. U principu je i dalje, meso je gnjecava, presoljena i bezukusna debela smesa, ali začudo ne udara previše na soju. Lepinja vruća i domaća, prilozi solidni i mnogo. Enivej, leglo mi je čak i takvo - bejah baš izgladneo, ali mi je asocijacija bila kao i gazzi: ovo je bilo hit pre 15 godina i ne kapiran zašto je gužva. a samo 50 metara ka Sava centru je zatvoren onaj Giros plus (isti kao na kraju J. Gagarina) koji je realno najbolji odnos količine, kvaliteta i cene među sličnima u gradu
Singer Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 nemojte ljudi ko boga vas molim ovi tvoji kažu šajba pa nikom ništa
banatjanin Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 ja kažem oba ne jedem pljeku na haubi da ne umažem šajbu
yolo Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 viš, ja sam sinoć u skoro identičnom napadu gladi i nemanja izbora prolazeći Z. Djindjića za 300 dinara uzeo gurmansku pljeku u onom žuto brendiranom objektu (ima jedna plav, a drugi žut) prekoputa Baltazara, nedaleko od vagona tu je uvek gužva, jeo sam ranije jednom, ali je bilo sranje. U principu je i dalje, meso je gnjecava, presoljena i bezukusna debela smesa, ali začudo ne udara previše na soju. Lepinja vruća i domaća, prilozi solidni i mnogo. Enivej, leglo mi je čak i takvo - bejah baš izgladneo, ali mi je asocijacija bila kao i gazzi: ovo je bilo hit pre 15 godina i ne kapiran zašto je gužva. tamo se hrani kojot ali mi se cini da kad vidis gomilu sveta ispred FF objekta u BG mozes slobodno da produzis dalje, nema za to boljeg dokaza od shisha.
djeneralche Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Verovatno nikom nije usput a oni koje rade blizu vec zñaju, raskrsnica kod Belvila gde je Simens, ruska skola i gsp, na delu gde je gsp mala stracara Srecko, odlicni cevapi i pljeskavice. Nije fast food, mora da se sedne i naruci i pice, jer ce nadrkani vlasnik da kenja kako nije studenstka menza. Usput cete dobiti tiradu o metiljevim bankarima i kako se ubijao od posla dok je posten radnicki svet svracao na rakiju pre posla. Osim toga odlican rostilj.
Аврам Гојић Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 (edited) Pozdravlja vas banovani Gazza i porucuje da svi imate od sada da jedete ovde (Sokolska 7, Vracar) nesto sto najvise lici na pravo drapano meso. Edited October 3, 2014 by Грешни Василије
Singer Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 e vidi, nalazi se prekoputa vrata što ih sliko pontijak na mobitelskoj fotografiji
Recommended Posts