September 16, 201410 yr Meni je ok. Nemam tako istančan ukus kao gazza. Inače, slabo jedem fast food. Sent from my iPad using Tapatalk HD
September 16, 201410 yr Meni isto ok, lepo mi legne ta celina tanke pljeke, kačkavalja, kajmaka i gnjecave lepinje..
September 16, 201410 yr Author kakav crni istancan ukus za fast food ovde. ali evo, jutro posle da kazem da nije bilo nikakvih nocnih specijalnih efekata zbog prejake hrane tako da je izbor bio dobar. Edited September 16, 201410 yr by gazza1
September 16, 201410 yr viš, ja sam sinoć u skoro identičnom napadu gladi i nemanja izbora prolazeći Z. Djindjića za 300 dinara uzeo gurmansku pljeku u onom žuto brendiranom objektu (ima jedna plav, a drugi žut) prekoputa Baltazara, nedaleko od vagona tu je uvek gužva, jeo sam ranije jednom, ali je bilo sranje. U principu je i dalje, meso je gnjecava, presoljena i bezukusna debela smesa, ali začudo ne udara previše na soju. Lepinja vruća i domaća, prilozi solidni i mnogo. Enivej, leglo mi je čak i takvo - bejah baš izgladneo, ali mi je asocijacija bila kao i gazzi: ovo je bilo hit pre 15 godina i ne kapiran zašto je gužva. a samo 50 metara ka Sava centru je zatvoren onaj Giros plus (isti kao na kraju J. Gagarina) koji je realno najbolji odnos količine, kvaliteta i cene među sličnima u gradu
September 16, 201410 yr Author viš, ja sam sinoć u skoro identičnom napadu gladi i nemanja izbora prolazeći Z. Djindjića za 300 dinara uzeo gurmansku pljeku u onom žuto brendiranom objektu (ima jedna plav, a drugi žut) prekoputa Baltazara, nedaleko od vagona tu je uvek gužva, jeo sam ranije jednom, ali je bilo sranje. U principu je i dalje, meso je gnjecava, presoljena i bezukusna debela smesa, ali začudo ne udara previše na soju. Lepinja vruća i domaća, prilozi solidni i mnogo. Enivej, leglo mi je čak i takvo - bejah baš izgladneo, ali mi je asocijacija bila kao i gazzi: ovo je bilo hit pre 15 godina i ne kapiran zašto je gužva. tamo se hrani kojot ali mi se cini da kad vidis gomilu sveta ispred FF objekta u BG mozes slobodno da produzis dalje, nema za to boljeg dokaza od shisha.
September 16, 201410 yr Verovatno nikom nije usput a oni koje rade blizu vec zñaju, raskrsnica kod Belvila gde je Simens, ruska skola i gsp, na delu gde je gsp mala stracara Srecko, odlicni cevapi i pljeskavice. Nije fast food, mora da se sedne i naruci i pice, jer ce nadrkani vlasnik da kenja kako nije studenstka menza. Usput cete dobiti tiradu o metiljevim bankarima i kako se ubijao od posla dok je posten radnicki svet svracao na rakiju pre posla. Osim toga odlican rostilj.
October 3, 201410 yr Pozdravlja vas banovani Gazza i porucuje da svi imate od sada da jedete ovde (Sokolska 7, Vracar) nesto sto najvise lici na pravo drapano meso. Edited October 3, 201410 yr by Грешни Василије
October 3, 201410 yr e vidi, nalazi se prekoputa vrata što ih sliko pontijak na mobitelskoj fotografiji