yolo Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Hvala, aj bas da vidim nasta lici Mara jedno 10 godina posto sam tamo bio poslednji put. Ma MekDek je nuzno zlo, i ja to mrzim. Ustipci u Piletu i Prasetu mnogo bolji ali mi podaleko.
zoki Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 ? to nešto novo? Sad si me zbunio, premotavam film.. Bila je subota, mozda vikendom radi duze, a siguran sam da je bilo posle 23h jer se sećam da nije bilo trola..
katamaran Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 (edited) Pile i prase rade i dostavu. http://www.donesi.com/beograd/pileiprase-dostava-739.php Ja sam razmisljao da porucim zbog dobrih utisaka al me njihov logo skroz odbija. Edited September 15, 2014 by katamaran
yolo Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Pile i prase rade i dostavu. pa ta dostava ce da bude skuplja od hrane za jednog
katamaran Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 (edited) Uzmi i za posle :) Do mene nose za 700 kinti. klopaM 500 kinti minimum a odlican rostilj. Edited September 15, 2014 by katamaran
zoki Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 . klopaM 500 kinti minimum a odlican rostilj. Trebalo im je 40 minuta za jednu picu a pritom sam 500 metara od njih..
katamaran Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Kakve su im pice? Ja sam do sad samo meso jeo. i grilovano povrce
katamaran Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Probam prvom prilikom. Definitivno jedno od najboljih mesta za klopu u kraju.
yolo Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 sta je M, jel to onaj mocart u srpskih vladara? mogao bi do tamo da odem
zoki Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Jeste, idi onda najpre tamo, imaju svašta pored roštilja.. I sigurno rade non stop :D
renne Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 sta je M, jel to onaj mocart u srpskih vladara? mogao bi do tamo da odemTi ćeš bre dumreš od gladi dok se odlučiš
yolo Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 (edited) skoro da je i bilo tako. no ipak sam se uputio da vidim da li radi mara, i ispostavilo se da su produzili radno vreme do ponoci. inace, odlazak tamo je bio skoro pa prustovski - u potrazi za izgubljenim vremenom, da ponovo vidim i pokusam da skapiram sta tu ljudi vole, tj da se podsetim svoje stare neverice u popularnost ovog objekta koju nikad nisam kapirao. sta da kazem, 10 godina kasnije, ista meta isto odstojanje. preskupo i bezukusno, ne neukusno nego bas liseno bilo kakvog ukusa, sve sto je unutra apsolutno sjedinjeno do perfekcije u odsustvu bilo kakve senzacije prave hrane. pljeskavica tanka i mala, po ukusu najbliza mekovoj, pecena na mikro elektricnom grilu, lepinja mekana i gnjecava, majonez, kupus i krastavcici okej za malo zivosti i na kraju najdosadniji moguci kackavalj (tacnije neki trapist ili slicno). imam jednu drugaricu koja jede apsolutno nezacinjenu hranu, sve je istog ukusa i slicnih boja, e ovo je pravo mesto za nju. ova pljeskavica kao da je teleportovana iz nekog doba kada nije bilo fast fooda u srbiji, doba prvih pljeskavica po kioscima gde je cinjenica da dobijas istanjenu sniclu od mlevenog mesa u lepinji bila dovoljna da izazove osecaj da zivis u zemlji zesceg progresa i prosperiteta. 300 kinti za sve to. za 2.5e u krojcbergu kod brata turcina dobijas pileci doner koji te pokriva najmanje pola dana da ne pomislis na hranu. ovo je smesno, proizvodna cena tesko da je veca od 50 din. cini mi se da sam poslednji put u piletu i prasetu platio ustipak 290 din ili slicno, to je ozbiljan obrok i kolicinski i kvalitativno za ov. sa druge strane, preterano serem, spava mi se celo vece i da nisam dobio ozbiljan napad gladi uz podsecanje da sam danas zaboravio na rucak, odavno bi vec bio u krevetu. tako da ovo bio idealan lagani obrok za sprecavanje potencijalne nesanice od rostiljske pretovarenosti u sitne sate, pogotovo sto sam pola lepinje bacio. sve u svemu, vidimo se ponovo u mari za 10 godina, ko ziv ko mrtav dotle. Edited September 15, 2014 by gazza1
Recommended Posts