Аврам Гојић Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 ček i posle cele te priče o lepoj zemunskoj tradiciji, tek tako, katanac? šta se tu desilo? svašta...
Ravanelli Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 pitao ja na fejsu, rekli mi da su u munzeu "zadržali samo kobasice". znači ima nečeg još u z, sada da li peku, jebemliga.
katamaran Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Upravo cepam podgrejane ostatke sinocne vecere(punjena vesalica i opanak) iz M klope i idalje je odlicna. Jedino sto me kuvar zeznuo i povrce grilovao izmedju dve i cetiri sekunde <_< Skoro zivo Prvi put da mi nisu lepo izgrilovali povrce ali sam provalio da dobijena kolicina cesto varira. Sto se mesa tice
precog Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Pomislio sam na sekundu da je grunf promenio nick, a onda sam spazio tiradu o grilovanom povrcu. Grunfu se ne bi desio incident sa povrcem.
sailorman Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Jela sam to drapano prase u Institutu. Meh. Sama prasetina je solidna, ali je sve ostalo blagi užas. Zemička ledena, pomfrit prepržen i prohladan. To ustvari nije loše, jer na kraju nisam jela UH, a nisam ni patila zbog toga. Brownie koji ustvari nije browni nego tart ukršten sa pudingom - očajan.
boshoku Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 jbg, ja reko pre par strana... glorifajd giros
Кристофер Лумумбо Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 pitao ja na fejsu, rekli mi da su u munzeu "zadržali samo kobasice". znači ima nečeg još u z, sada da li peku, jebemliga. rebarca :(
Кристофер Лумумбо Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Ko je vlasnik? Kakva sramparija novca...
kobni zelaya Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 To je živ dokaz koliko, u stvari, ljudi nemaju blage veze šta jedu i može govno da im se podmetne, ne bi ništa provalili. Šiš ima sigurno najgori roštilj na tom potezu, eventualno je Koš gori.
boshoku Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Šiš ima sigurno najgori roštilj na tom potezu, eventualno je Koš gori. saglasje, bulja
Кристофер Лумумбо Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Shish u shishu je bolji od shisha u ponchu. Poncho je sranje.
kobni zelaya Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Da, dobro, na njih sam zaboravio, odnosno ne pamtim kad sam uopšte jeo roštilj kod njih, svrstao sam ih u pice. Ali, Drvce, Jokić, Pink Panter, Good food - svi imaju za klasu bolji roštilj od Šiša.
Recommended Posts