September 2, 201410 yr ček i posle cele te priče o lepoj zemunskoj tradiciji, tek tako, katanac? šta se tu desilo? svašta...
September 2, 201410 yr pitao ja na fejsu, rekli mi da su u munzeu "zadržali samo kobasice". znači ima nečeg još u z, sada da li peku, jebemliga.
September 2, 201410 yr Upravo cepam podgrejane ostatke sinocne vecere(punjena vesalica i opanak) iz M klope i idalje je odlicna. Jedino sto me kuvar zeznuo i povrce grilovao izmedju dve i cetiri sekunde <_< Skoro zivo Prvi put da mi nisu lepo izgrilovali povrce ali sam provalio da dobijena kolicina cesto varira. Sto se mesa tice
September 5, 201410 yr Pomislio sam na sekundu da je grunf promenio nick, a onda sam spazio tiradu o grilovanom povrcu. Grunfu se ne bi desio incident sa povrcem.
September 5, 201410 yr Jela sam to drapano prase u Institutu. Meh. Sama prasetina je solidna, ali je sve ostalo blagi užas. Zemička ledena, pomfrit prepržen i prohladan. To ustvari nije loše, jer na kraju nisam jela UH, a nisam ni patila zbog toga. Brownie koji ustvari nije browni nego tart ukršten sa pudingom - očajan.
September 5, 201410 yr pitao ja na fejsu, rekli mi da su u munzeu "zadržali samo kobasice". znači ima nečeg još u z, sada da li peku, jebemliga. rebarca :(
September 6, 201410 yr To je živ dokaz koliko, u stvari, ljudi nemaju blage veze šta jedu i može govno da im se podmetne, ne bi ništa provalili. Šiš ima sigurno najgori roštilj na tom potezu, eventualno je Koš gori.
September 6, 201410 yr Šiš ima sigurno najgori roštilj na tom potezu, eventualno je Koš gori. saglasje, bulja
September 6, 201410 yr Da, dobro, na njih sam zaboravio, odnosno ne pamtim kad sam uopšte jeo roštilj kod njih, svrstao sam ih u pice. Ali, Drvce, Jokić, Pink Panter, Good food - svi imaju za klasu bolji roštilj od Šiša.