Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted

uvek spreman da najtoplije preporučim pileće beleo rolovano i ove kobaje :thumbsup:

Posted

meni uopste ne izgledaju lepo, nadam se da su ukusne. druga stvar je somun, ne podnosim somune.

Posted

meni izgleda fenomenalno

somun je keva - ako je kvalitetan, bolje "pecivo" ne postoji (jebo zemičke, tortilje, pita bred...)

Posted

moguce, ali se ne secam da sam probao kvalitetan somun u poslednjih x godina, zato izbegavam.

Posted

aj uzmi kad ti bude usput, košta 210 dindži i ako ti se ne sviđa ja ti refundiram ;)

Posted

pileće meso se razmatra kao opcija za ozbiljan has? ovo se retko čuje

Posted (edited)

ma verujem ti da je super, obozavam kobaje (no hommo). gde je taj mikan?

@hustler

ozbiljan has je kad se spremi kuci. u restoranu moze kao dodatak rostilju, kao salata.

Edited by Кристофер Лумумбо
Posted (edited)

birjuzova, pored instituta za gulaš i te praseće stvari

Edited by Ravanelli
Posted

mikan je tamo X godina a ovaj institut tu nije ni 6 meseci, džast sejin :sleep:

Posted

wifi pasvort u istitutu za mlade lidere i devojke forumaša je "kakalamba", te kontam da možda imadu veze i sa lorencom?

Posted

pa samim tim i sa tuckom i zvinkom i odmah mi ode apetit...

Posted

meni uopste ne izgledaju lepo, nadam se da su ukusne. druga stvar je somun, ne podnosim somune.

vrlo sam zadovoljan lumumbovom evolucijom za doba moga vorumskoga celibata, sve sto je napisao u ova dva dana na temu hrane je bilo superiorno ispravno

Posted

Ucio sam od najboljih.

Nego, uvek se pitam koliko love za jedan dan zaradi onaj Poncho u 21. bloku? Neverovatno kakav promet ima, cenim da nije ispod 400-500k evara godisnje.

Posted

a inace kad krenete kod zvinka na satro drpano prase, prekrstite se prethodno pred ovom slikom, cisto protiv uroka sto jedete tako nesto na takvom mestu....

pulled-pork-sandwich-cropped2.jpg