Singer Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Evo upravo se vratih iz Instituta. Jeo drapano prase, stvarno nije loše. Mene podseti kao neka varijacija girosa, valjda zbog ukusa mesa. Kome su stanardi Ibarska®, restoran Srbija itd. nek računa da je ostao gladan posle jedne porcije uz koju posluže i malo pomfrita i tri onion ringsa. Za taj efekat potrebno je naručiti dva puta :) Ipak, 50tak metara niže je Mikan® gde toplo preporučujem domaću kobasicu (rešije) sa kupusom, malo tartara i malo ljutog.
kim_philby Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 astagaznam, ja i dalje kada hocu burger idem u intergalaktik kod hrama. inace to drapano prase nisam klopao pa cu overiti. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
nenad Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 astagaznam, ja i dalje kada hocu burger idem u intergalaktik kod hrama. inace to drapano prase nisam klopao pa cu overiti. Sent from Bender's iPad using Tapatalk stvarno ti je bolji burger u intergalaktiku nego u burger house-u?
*edited by mod Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Jel' neko probao gulaš u Institutu? ok je ali nista spektakualrno. ide u nekoj lepinjstom somunu (somunastoj lepinji?) koja je suva i neije toliko socno kao prase ali je vece.
MachineGunEtiquette Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 (edited) Meni isto u Institutu uz prase malo fali nekog luka+senfa, ili tako neš reskije umesto bbq sosa u odrpanom prasetu, ali mož se doda crljeni lukac i slično, što sam i učinio. Dobro mi je, al nisam se raspametio. Zaječarsko ide lepo uz sve, pa i uz ovo, te je dobro da ga služe. Nije baš fast food, al nije ni tipičan restoran, a jako dobro meso (takođe ubijena u pojam svinjska plećka/butka) i prateći program (paradajz, luk, kajmak, sir, pirinač s karijem i povrćem) u tanjiru - "svinja iz rerne" na Kurosavi. Ima i pristojna riblja čorba i Medved pivo. Edited August 11, 2014 by MachineGunEtiquette
Frank Pembleton Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Meni isto u Institutu uz prase malo fali nekog luka+senfa, ili tako neš reskije umesto bbq sosa u odrpanom prasetu, ali mož se doda crljeni lukac i slično, što sam i učinio. Dobro mi je, al nisam se raspametio. Zaječarsko ide lepo uz sve, pa i uz ovo, te je dobro da ga služe. Nije baš fast food, al nije ni tipičan restoran, a jako dobro meso (takođe ubijena u pojam svinjska plećka/butka) i prateći program (paradajz, luk, kajmak, sir, pirinač s karijem i povrćem) u tanjiru - "svinja iz rerne" na Kurosavi. Ima i pristojna riblja čorba i Medved pivo. Cekaj kurosava na Savi u bloku?
MachineGunEtiquette Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Jest na Savi, nije u bloku, no na Sajmu. Prvi komšija od Brodića.
kim_philby Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 stvarno ti je bolji burger u intergalaktiku nego u burger house-u? jeste. mislim ymmv. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Кристофер Лумумбо Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 (edited) nikad nisam bio u intergalaktiku ali na osnovu vase price kapiram da mesto treba zaobilaziti u sirokom luku posto mirise na hipsteraj. sa druge strane, ovo hustlerovo mora da se overi. Edited August 11, 2014 by Кристофер Лумумбо
nenad Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 jeste. mislim ymmv. Sent from Bender's iPad using Tapatalk ma jasno je da o ukusima ne treba raspravljati, nego sam mislio da nisi probao bh. meni je bh burger+pomfrit za klasu bolji od bilo kog drugog u gradu. a imaju i mega death sos.
Кристофер Лумумбо Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 kakav crni hipsteraj, imaš lošu predstavu skroz ma zajebavam se, secam se da je tamo nastala ona fotka navijaca sa djenkom. sad citam meni i pojeo bi sve. vidim da na sajtu pise da su otvorili lokal kod hotela jugoslavija.
Recommended Posts