Jump to content

Brza hrana - meso

Featured Replies

Aha, vidim nešto mi poznato, sad shvatam. Jel' može da se uzme za poneti, ne bih baš da sedim tamo?

• Replies 5.2k
  • Views 542k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

to da znamo kad krenemo namore, a taman je kad se zanemoća od vožnje

• Ćirino drvce, ljudi   Obavezno poruciti telefonom jer se ceka mala vecnost tamo na licu mesta. Inace, treba videti te momke sto rade unutra, mislim da aviokontrolori nemaju onoliko stresan p

Posted Images

ok pljeka je kod 20. oktobra. ponovo.

Onaj stari Leskovac?

Je l overio neko onaj neki sarajevski (valjda) ćevap novijeg datuma, od Manježa pa nagore ka Njegoševoj? Cene mi zvuče malo jače, pa rekoh da se raspitam.

pisali smo o tome - ok, al je skupo

a propos venčca, naravno da možeš i tejk avej

• 3 weeks later...

Predlazem da pustite sve sto radite, makar bila i prokreacija, odete do marsala birjuzova kod stepenica za obilicev venac, sednete u novootvoreni dajner i narucite porciju drpane prasetine...

Znaci jebote

Mariniraju plecku, iscupaju, ispeku i posluze u lepinji.

Mislim da je to trenutno najbolja stvar u bege ponudi za 300 rsd. :Hail:

Pa to će morati sa se overi

+1

btw, morao sam da narucim rebarca iz big pizze, ona reklama koja je bila na svkaom jebenom sajtu me navukla. 6 rebarca 720 dinara. nemojte se zajebati da narucite ovo. rebarca su mala i nisu dovoljna da se najedete kao covek, a nisu nista posebno. bolje se iscimajte do rusmira i uzivajte.

@ ravaneli

jel to onaj institut za prase, ili kako god?

Jeste, to je to, prase i gulaš

overio danas, prasetina izuva iz cipela. pojeo sam dve, htedoh uzeti i trecu, ali mi zena uvalila vise od pola svog burgera. 

burger i pomfrit dosta losiji ob bh-a.

jbt balavim po tastaturi dok kucam ovo, sad bi pojeo jos dve. 

A ja pre sat vremena prošao blizu toga i nisam uopšte obratio pažnju, prokletstvo. Moraće to koliko večeras da se overi.

A ja pre sat vremena prošao blizu toga i nisam uopšte obratio pažnju, prokletstvo. Moraće to koliko večeras da se overi.

dobro je hasler opisao, zaista vredi ostaviti bilo sta sto trenutno radis i otici na dr(a)panu prasetinu. 

U dobra je, moraću da probam i gulaš, ostalo me ne privlači preterano. Malo smaraju sa muzikom, ali vredi čekati.

Predlazem da pustite sve sto radite, makar bila i prokreacija, odete do marsala birjuzova kod stepenica za obilicev venac, sednete u novootvoreni dajner i narucite porciju drpane prasetine...

Znaci jebote

Mariniraju plecku, iscupaju, ispeku i posluze u lepinji.

Mislim da je to trenutno najbolja stvar u bege ponudi za 300 rsd. :Hail:

ima pulled pork u institutu za prase burgere i gulas. burgere nisam probao jer deru, gulas sasvim dobar pogotovu za te novce a i usudio bih se da kazem da su uveli neke fine novitete sto se hotdoga u srbalja tice.

Nisu toliko novi ali su dobri. Sto se tice burgera meni su cak i bolji od izvikanog Intergalactica.

U Intergalactic se ide zbog dozivljaja americkog dajnera. Ali da, cini mi se da su se prolosili u poslednje vreme. U BH mi je oooodvratno, radije bih jela u meku.