kobni zelaya Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Aha, vidim nešto mi poznato, sad shvatam. Jel' može da se uzme za poneti, ne bih baš da sedim tamo?
boshoku Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Je l overio neko onaj neki sarajevski (valjda) ćevap novijeg datuma, od Manježa pa nagore ka Njegoševoj? Cene mi zvuče malo jače, pa rekoh da se raspitam. pisali smo o tome - ok, al je skupo a propos venčca, naravno da možeš i tejk avej
Ravanelli Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Predlazem da pustite sve sto radite, makar bila i prokreacija, odete do marsala birjuzova kod stepenica za obilicev venac, sednete u novootvoreni dajner i narucite porciju drpane prasetine... Znaci jebote Mariniraju plecku, iscupaju, ispeku i posluze u lepinji. Mislim da je to trenutno najbolja stvar u bege ponudi za 300 rsd.
Кристофер Лумумбо Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 +1 btw, morao sam da narucim rebarca iz big pizze, ona reklama koja je bila na svkaom jebenom sajtu me navukla. 6 rebarca 720 dinara. nemojte se zajebati da narucite ovo. rebarca su mala i nisu dovoljna da se najedete kao covek, a nisu nista posebno. bolje se iscimajte do rusmira i uzivajte.
Joe D Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 @ ravaneli jel to onaj institut za prase, ili kako god?
nenad Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 overio danas, prasetina izuva iz cipela. pojeo sam dve, htedoh uzeti i trecu, ali mi zena uvalila vise od pola svog burgera. burger i pomfrit dosta losiji ob bh-a. jbt balavim po tastaturi dok kucam ovo, sad bi pojeo jos dve.
Anonymous Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 A ja pre sat vremena prošao blizu toga i nisam uopšte obratio pažnju, prokletstvo. Moraće to koliko večeras da se overi.
nenad Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 A ja pre sat vremena prošao blizu toga i nisam uopšte obratio pažnju, prokletstvo. Moraće to koliko večeras da se overi. dobro je hasler opisao, zaista vredi ostaviti bilo sta sto trenutno radis i otici na dr(a)panu prasetinu.
Anonymous Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 U dobra je, moraću da probam i gulaš, ostalo me ne privlači preterano. Malo smaraju sa muzikom, ali vredi čekati.
*edited by mod Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Predlazem da pustite sve sto radite, makar bila i prokreacija, odete do marsala birjuzova kod stepenica za obilicev venac, sednete u novootvoreni dajner i narucite porciju drpane prasetine... Znaci jebote Mariniraju plecku, iscupaju, ispeku i posluze u lepinji. Mislim da je to trenutno najbolja stvar u bege ponudi za 300 rsd. ima pulled pork u institutu za prase burgere i gulas. burgere nisam probao jer deru, gulas sasvim dobar pogotovu za te novce a i usudio bih se da kazem da su uveli neke fine novitete sto se hotdoga u srbalja tice. Nisu toliko novi ali su dobri. Sto se tice burgera meni su cak i bolji od izvikanog Intergalactica.
sailorman Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 U Intergalactic se ide zbog dozivljaja americkog dajnera. Ali da, cini mi se da su se prolosili u poslednje vreme. U BH mi je oooodvratno, radije bih jela u meku.
Recommended Posts