July 21, 201410 yr Aha, vidim nešto mi poznato, sad shvatam. Jel' može da se uzme za poneti, ne bih baš da sedim tamo?
July 21, 201410 yr Je l overio neko onaj neki sarajevski (valjda) ćevap novijeg datuma, od Manježa pa nagore ka Njegoševoj? Cene mi zvuče malo jače, pa rekoh da se raspitam. pisali smo o tome - ok, al je skupo a propos venčca, naravno da možeš i tejk avej
August 9, 201410 yr Predlazem da pustite sve sto radite, makar bila i prokreacija, odete do marsala birjuzova kod stepenica za obilicev venac, sednete u novootvoreni dajner i narucite porciju drpane prasetine... Znaci jebote Mariniraju plecku, iscupaju, ispeku i posluze u lepinji. Mislim da je to trenutno najbolja stvar u bege ponudi za 300 rsd.
August 9, 201410 yr +1 btw, morao sam da narucim rebarca iz big pizze, ona reklama koja je bila na svkaom jebenom sajtu me navukla. 6 rebarca 720 dinara. nemojte se zajebati da narucite ovo. rebarca su mala i nisu dovoljna da se najedete kao covek, a nisu nista posebno. bolje se iscimajte do rusmira i uzivajte.
August 9, 201410 yr overio danas, prasetina izuva iz cipela. pojeo sam dve, htedoh uzeti i trecu, ali mi zena uvalila vise od pola svog burgera. burger i pomfrit dosta losiji ob bh-a. jbt balavim po tastaturi dok kucam ovo, sad bi pojeo jos dve.
August 9, 201410 yr A ja pre sat vremena prošao blizu toga i nisam uopšte obratio pažnju, prokletstvo. Moraće to koliko večeras da se overi.
August 9, 201410 yr A ja pre sat vremena prošao blizu toga i nisam uopšte obratio pažnju, prokletstvo. Moraće to koliko večeras da se overi. dobro je hasler opisao, zaista vredi ostaviti bilo sta sto trenutno radis i otici na dr(a)panu prasetinu.
August 9, 201410 yr U dobra je, moraću da probam i gulaš, ostalo me ne privlači preterano. Malo smaraju sa muzikom, ali vredi čekati.
August 9, 201410 yr Predlazem da pustite sve sto radite, makar bila i prokreacija, odete do marsala birjuzova kod stepenica za obilicev venac, sednete u novootvoreni dajner i narucite porciju drpane prasetine... Znaci jebote Mariniraju plecku, iscupaju, ispeku i posluze u lepinji. Mislim da je to trenutno najbolja stvar u bege ponudi za 300 rsd. ima pulled pork u institutu za prase burgere i gulas. burgere nisam probao jer deru, gulas sasvim dobar pogotovu za te novce a i usudio bih se da kazem da su uveli neke fine novitete sto se hotdoga u srbalja tice. Nisu toliko novi ali su dobri. Sto se tice burgera meni su cak i bolji od izvikanog Intergalactica.
August 10, 201410 yr U Intergalactic se ide zbog dozivljaja americkog dajnera. Ali da, cini mi se da su se prolosili u poslednje vreme. U BH mi je oooodvratno, radije bih jela u meku.