July 18, 201410 yr Da mi neko reko da cu u kladionici ovako lepo da klopam... Pljeskavica mozzart odlicna. Biftek mozzart fenomenalan i jos dolazi sa fenomenalnim grilovanim povrcem (moze da se izabere krompir umesto povrca) Razglavismo se nas dvoje za hiljadu dindzi. Pojeo danas pola porcije karbonare. Sasvim pristojna kolicina sasvim pristojne hrane. Za 225 din. MIslim da su probati tog bifteka kada se ponovo budem zadesio gladan u tom kraju.
July 18, 201410 yr Je l overio neko onaj neki sarajevski (valjda) ćevap novijeg datuma, od Manježa pa nagore ka Njegoševoj? Cene mi zvuče malo jače, pa rekoh da se raspitam.
July 18, 201410 yr Pojeo danas pola porcije karbonare. Sasvim pristojna kolicina sasvim pristojne hrane. Za 225 din. MIslim da su probati tog bifteka kada se ponovo budem zadesio gladan u tom kraju. Ima ih na donesi http://www.donesi.com/beograd/klopam-dostava-919.php
July 21, 201410 yr sumanuto je da gurmanska košta više do li čisto meso, dakle, batak Edited July 21, 201410 yr by boshoku
July 21, 201410 yr Je l overio neko onaj neki sarajevski (valjda) ćevap novijeg datuma, od Manježa pa nagore ka Njegoševoj? Cene mi zvuče malo jače, pa rekoh da se raspitam.
July 21, 201410 yr Gde beše Venčac?C. Milice, uzbrdo sa zelenjaka kad bi krenuo ka TANJUG-u pa sa desne strane