Anonymous Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Mene je s tim HN-om oduvek jebalo što im je ta gurmanska prevelika za moj ukus, a nisam tamo dugo išao zato što sam se najstrašnije posvađao sa zlom babom, tako što sam je zamolio da mi preseče pljesku na pola (pa da drugu polovinu nosim kući), što je ona odbila, nakon čega sam i nju i roštiljdžiju i sve lažne pijance oterao u pizdu materinu.
Аврам Гојић Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 kakvi su to šatro alkosi, jel može malo bliži opis. ne poznajem sortu tako kako je opisana
Anonymous Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 kakvi su to šatro alkosi, jel može malo bliži opis. ne poznajem sortu tako kako je opisana Mrtvi trezni, neka žena za jednim stolom, a matori Crnogorac za drugim. Posvađali se najstrašnije, foliraju da su pijani. Deluju dobro situirani oboje. Ko onaj 'pile', što je svojevremeno visio u 'Šansi', matori folirant.
renne Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Dimljena kobaja kod Daka je fenomenalna, debela preporuka
MachineGunEtiquette Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Ajd ko je po centrima, da ispita kakva je trgana svinja "Porkiz" u Kosovskoj 35. To je valjda nakva aščinica pod imenom "Užina". Fakat je dobro, cure slinci kad pročitaš sastaf, ali da se vidi pošto košta, i da l se služi samo u branč terminu i tako to... Fala ljepa.
Аврам Гојић Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 ono, pulled pork ko iz Ameriku? da se javi ko ode!
sailorman Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Fejzbuk kaže da je juče počela redovna prodaja, ali nejasno je da li se porkiz prodaje samo u vreme ručka ili od 11h pa nadalje. Da su bili malo jasniji, možda bih probala večeras.
katamaran Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Mozda odem danas. Svidelo mi se nesto slicno iz onog rahmetli lokala kod Slavije.
katamaran Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 (edited) Morao sam dva puta da idem jer nisam odmah provalio da su u Uzini :) Danas samo do pola tri a od sutra bi trebalo preko celog dana. Ako su lagali mene i ja lazem vas. Mrzi me da palim stari komp da bih skenirao flajer pa cu ga samo slikati telefonom. Lepinja je 240 kinti. Edited April 15, 2014 by katamaran
Recommended Posts