fonTelefon Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Najebo si ako ne valja, idem sad tamo da klopam.
*edited by mod Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Na Vracar nece da donesu :( A cekamo fon telefon da potvrdi :)
katamaran Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Sad sam tek pogledao koliki je minimum da bi doneli do mene - 2,000.00 RSD
fonTelefon Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Jela se konjetina, sam burger je ok jos ga varim, ali je zemicka bruka. Posebno gde ih drze. Osoblje zarozano i prakticno je kiosk waterhole za neku ekipu. Cena? Verovatno preterana s obzirom da je konjetina jeftinija od junetine.
*edited by mod Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Konjetinu sam preskocio, ali cizburger sa duplim mesom bese jako dobar za te pare. @Katamaran na NBGD na poslu mi doneli dva burgera preko donesi i to za manje od pola sata.
katamaran Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Da bi presli reku traze dva somica. Moracu da se utesim novootvorenim restoranom Tortilla & Waffle Land jeftino a cini mi se da je bas po mom ukusu. Utisci obecavaju.
Ariel Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 onaj mek na bulevaru, sabijaju kako prave big mek, nigde drugde ne metnu toliko dresinga i ne zapeku ga tako malčice po krajevima pojeo sam dva danas, preporuka, would come again.
*edited by mod Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 pa slobodno u svakom meku trazi big mek sa ekstra sosom. em ga naprave svezeg em dobijes duplo sosa za iste pare.
kobni zelaya Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Prolazio juče pored Herceg Novog pa rekoh, da probam konačno tu gurmansku u lepinji - skorz ok, daleko od toga da spada u najluđe u gradu, ali vrlo prihvatljivo + dobra lepinja. Sviđa mi se što je debela onako starinski, mrzim ove tanušne pljeskavice.
Marcus Wulffings Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Gde je nestao taj CityBurger, nema takvog na adresi koju su naveli????
ToniAdams Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Prolazio juče pored Herceg Novog pa rekoh, da probam konačno tu gurmansku u lepinji - skorz ok, daleko od toga da spada u najluđe u gradu, ali vrlo prihvatljivo + dobra lepinja. Sviđa mi se što je debela onako starinski, mrzim ove tanušne pljeskavice. ja tu ne jedem iz solidarnosti sa pokojnim milogledom, ali moracu opet da overim.
Anonymous Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) Ja bio pre neki dan, prvi put posle par godina i dobra im je (gurmanska) i dalje, 200 dindži, vredi svaku paru + što je nestala ona zla baba i pojavila se neka pristojna kelnerica, donela nam je zaleđene čaše za pivo. Jedini problem su oni šatro-alkosi, koji i dalje tamo obitavaju, mrzim tu folirantsku sortu. Edited April 6, 2014 by Anonymous
ToniAdams Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Da, ima zla baba I dobra kelnerica. A što, jel' se milogled otrovao?Kamo srece. Doneli mu belo meso mesto pljeke :-(
kobni zelaya Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Skandalozno. Ja bio pre neki dan, prvi put posle par godina i dobra im je (gurmanska) i dalje, 200 dindži, vredi svaku paru + što je nestala ona zla baba i pojavila se neka pristojna kelnerica, donela nam je zaleđene čaše za pivo. Jedini problem su oni šatro-alkosi, koji i dalje tamo obitavaju, mrzim tu folirantsku sortu. A, ja se nisam zadržavao, ona rekla (bila je pristojna kelnerica) dođite za 10 minuta, ja došao i pokupio pljesku.
Recommended Posts