pt 2.0 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Istina. I meni bio bzvz i isto poverovao Boškiću. <_< Osim doručka u meku nemam šta jest... kakvog doručka u meku? što me podseti - volim da nekad vikendom doručkujem omlet sa svim u biblioteci, pored meka na terazijama... njamsi!
renne Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Pa imas tostove, jaja, kajgane za doručak Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
pt 2.0 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Pa imas tostove, jaja, kajgane za doručak Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока vidi se da često idem. znam za tost, to sam jela pre cca godinu dana.
wall Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 To. Uglavnom sendvič jaje+slanina ili sv meso. Retko kajgana... Mada opet nisam čest u meku... KFC pak redovno obilazim.
расејан Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Па оно, Сабвеј је био нешто што се да поднети кад си на друму, нарочито ако уместо оног њиховог тзв. "сухомеснатог" узмеш ћуфте у сосу а тесто најтамније што имају, ако може са зрневљем. Оно остало, мек, квизнос, бргер кинг, ама ниједном за све оне године. Пардон, мек једном, првог дана, негде успут, свратио нас газда да види како европљани реагују... Добра брза клопа тамо, хм... био један одма до улаза у фирму (46. или тако нека улица, слабо памтим имена), 6$ сендвич са белим месом, меса има за један добар ручак, тесто има кору и дугачко је бар 10 цоли, салате и осталог толико да сам морао да бирам оћу ли да га сабијам или да разваљујем вилицу, спасао ми живот два-три пута. За све остало, радије ћу код Кинеза, бар има љутог. Или код Индуса, некако личи на наше. Или код Перуанаца, ау тамо смо се једном развалили за неку сићу. Била је и варијанта за понети, ал' је боље за појести у месту.
расејан Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 (edited) Нисам ја ишао у перуанску библиотеку, него ждераоницу. Написмено сам добио само рачун. А и келнерица ме као фол није разумела, па је наглас и климањем главом потврдила да има јагњетине, нема проблема, и онда сам опет добио живинско. Ал' свеједно је било за памћење. У ствари смо једно време имали на репертоару нешто перуанских ствари, док нас је то држало, нпр. оно жуто пиле, тј пилетину раскувану на фронцле, а онда укрчкану с турмериком/куркумом док не буде жута ко проја. Иначе они једу и заморце, и једу здраво љуто. Момачко такмичење у обждеравању изгледа тако што се пред сваког изнесе по порција клопе и по тегла некакве пасте од љуте паприке, густине отприлике сенфа. Док поједу оброк, победио је коме је остало мање у тегли. Edited February 16, 2014 by расејан
boshoku Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 daj onda račun, kad već ne posečuješ biblioteku u limi, prevarantu
расејан Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 daj onda račun, kad već ne posečuješ biblioteku u limi, prevarantu Ти чуваш рачуне од пре четири године? Нисам очекивао такав филистарски дух.
Frank Pembleton Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Ajde neki fast food blizu Tanjuga da radi nedeljom (pitam za zenu)
banatjanin Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 radi, ali je u bunaru od kad je Šlomi otišao. nemaju čak ni pita hleb, skurcali skroz
katamaran Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Meni se svideo Nidzin sendvic u Nidzinim djakonijama u Brankovoj. Navodno pravi slovacki kulen. http://www.djakonije.rs/
pacey defender Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Imam pitanje. Nije brza hrana meso ali je meso. Postoji radnja sa mesnim i suhomesnatim proizvodima u gornjem delu Skadarske ulice, preko puta one smrdljivog kobasičarskog fastfuda. Kakvi su što se tiče kvaliteta?
IgorJ Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Da nije to ova radnja? http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=451&page=11&do=findComment&comment=2301063
Recommended Posts