zoki Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 I danas na otvaranju za jedan kupljeni dobijaš drugi besplatno, red ispred jedno 20 ljudi :D Pokušaću večeras, sad nema šanse Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
assück Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 bio u burger house, informativno uzeo beef burger najosnovniji, posto nisam bio gladan a nisam znao kad ce opet put da me nanese. tjau principu, meso, naravno, znatno bolje od meka, i lepinja bolja, ali mi sveukupno, kao celo pakovanje mek srcu blizi. posebno po onim cenama.
banatjanin Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 burger houseuzeo veliki, žena mali burgerrazlika je samo u količini mesa, prilozi i lepinja ostaju isti - što u velikom pravi problem jer sam došao da jedem burger a ne strejt meso. ispadne suvo.meso vrhunsko.cenim domaći pomfrit , ali ovo je bilo šljonuto, gnjecavo, masno i neslano. nula bodovamocarela štapići i kolutići luka (ne, neću napisati onion rings) odlični.devojče za pultom :wub:momak koji prži i priprema burgere spor i neodlučan, kao da mu je ovo pro radno mesto u bilo kojoj kujni
nbg4ever Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Uf, meni je pomfrit bio preslan. Inace, sasvim dobar utisakSent from my Nexus 4
assück Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 burger houseuzeo veliki, žena mali burgerrazlika je samo u količini mesa, prilozi i lepinja ostaju isti - što u velikom pravi problem jer sam došao da jedem burger a ne strejt meso. ispadne suvo.meso vrhunsko.cenim domaći pomfrit , ali ovo je bilo šljonuto, gnjecavo, masno i neslano. nula bodovamocarela štapići i kolutići luka (ne, neću napisati onion rings) odlični.devojče za pultom :wub:momak koji prži i priprema burgere spor i neodlučan, kao da mu je ovo pro radno mesto u bilo kojoj kujni
Feindouno Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Meni u BH meso bilo fenomenalno, zemicka odlicna, lagano hrskava, super se slaze s mesom.Pomfrit solidan, svakako ne neslan. Mozda je neodlucni momak zaboravio so?Kad sam ja bio radila su neka 2 mladica, ljubazni bili, cekao izmedju 7 i 11 minuta.
IgorJ Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Meso se prvi put melje na krupno, začini se, dobro umesi i ostavi da odstoji preko noći u frižideru. Mojne nakon prvog mlevenja da dodaješ so jer će da ti izvuče sokove iz mesa tokom boravka u frižideru.OK, koje zacine dodati a da nisu so?
IgorJ Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Meni u BH meso bilo fenomenalno, zemicka odlicna, lagano hrskava, super se slaze s mesom.Pomfrit solidan, svakako ne neslan. Mozda je neodlucni momak zaboravio so?Takav je nekako i moj utisak o tom mestu. OK ali nista spektakularno. Cene pojake.
nbg4ever Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/410641/Pucnjava-u-restoranu-na-Novom-Beogradu-Dvoje-ranjeno-napadaci-pobegli
Frank Pembleton Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Ja bas video dosta dzipova u kblo u to vreme mislio sta je sad nisam znao da je drama u komsiluku...
pacey defender Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 http://www.ukusiindije.rs/jelovnik.htmjeste li ove indijce napljuvali?ne vidim lokaciju objekta? je li funkcioniše samo po principu porudžbe (pa stigne iz indije, autsorsovano)?
yolo Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 porudzbina, ja sam jeo dosta lose plus sam neoprezno rekao da zaljute kao za induse, realno su preterali i za najgore bengalske standarde. moguce da sam ostao pod tim dojmom.svejedno, probaj. nisu skupi kao maharaja/indian palace ili kako se vec zove ono preko puta marinkove bare. gde se btw jede bolje nego ikad, ja ih pratim od 1997. kroz sve transformacije. i oni rade dostavu btw.niposto ne narucivati hleb (naan), to osobito nista ne valja i nidje naana videlo nije.
*edited by mod Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Ja bih bio oprezan, spominjalo se i neko trovanje na topicu. Ja jeo jednom i neka hvala.
Recommended Posts