Jump to content

Brza hrana - meso

Featured Replies

Mislim da nije taj. Ovaj je sa iste strane kao Pravna, izmedju Palmoticeve i Takovske. Zaboravio sam kako se zove.

Taj MekGiros je bio zatvoren, kada sam pre par dana prosao

Odavno sam tamo jeo, nisam znao da je zatvoren :( By TapaTalk

To je giros kod Debelog.

...

Edited by boshoku

izmedju Palmoticeve i Takovske.
stevana sremca

prilog, georgi dimitrova, vešalica - najbolji, i najneugledniji fast food u centru

• 1 month later...

Chicken & chipsInteresantan novi fast fud na donesihttp://www.donesi.co...dostava-655.phpUpravo klopam piletinu sa susamom u mai-tai sosu. Mai-tai sos je nesto ko catni.

Edited by katamaran

super zanimljivo, cene još boljefala na info, će se overi:)

prilog, georgi dimitrova, vešalica - najbolji, i najneugledniji fast food u centru
pa pljeskavica i nema neki ukus mesa
pa pljeskavica i nema neki ukus mesa
Prilog je vec neko vrijeme preskupo precjenjeno guvno. Kobasica je i dalje dobra ali preskupa, ostalo nikad i nije bilo nesto posebno.

kako god, braćo, moje mišljenje, a s obzirom na uzak broj đointova mesne provenijencije u narečenom "centru", a koji funkcioniraju 24/7, u pravu samanw, ja pohodim fast-food isključivo noćom posle cirke, tako da i nisam preterano zahtevan

Ja danjom posle cirke, pa sam ipak uglavnom u stanju razlikovati soju od mesa -_-Mada dobro, kod vesalice ne bi smelo da bude prevare.

kad ti to kazes, dobija na tezini, s obzirom da je nikad ne jedes.

Sitnicaru <_<Zelim reci da je vesalica cisto meso i da tu ne mogu da ti podmetnu sojcinu