April 28, 201311 yr Mislim da nije taj. Ovaj je sa iste strane kao Pravna, izmedju Palmoticeve i Takovske. Zaboravio sam kako se zove.
April 30, 201311 yr prilog, georgi dimitrova, vešalica - najbolji, i najneugledniji fast food u centru
June 6, 201311 yr Chicken & chipsInteresantan novi fast fud na donesihttp://www.donesi.co...dostava-655.phpUpravo klopam piletinu sa susamom u mai-tai sosu. Mai-tai sos je nesto ko catni. Edited June 6, 201311 yr by katamaran
June 6, 201311 yr prilog, georgi dimitrova, vešalica - najbolji, i najneugledniji fast food u centrupa pljeskavica i nema neki ukus mesa
June 6, 201311 yr pa pljeskavica i nema neki ukus mesaPrilog je vec neko vrijeme preskupo precjenjeno guvno. Kobasica je i dalje dobra ali preskupa, ostalo nikad i nije bilo nesto posebno.
June 7, 201311 yr kako god, braćo, moje mišljenje, a s obzirom na uzak broj đointova mesne provenijencije u narečenom "centru", a koji funkcioniraju 24/7, u pravu samanw, ja pohodim fast-food isključivo noćom posle cirke, tako da i nisam preterano zahtevan
June 8, 201311 yr Ja danjom posle cirke, pa sam ipak uglavnom u stanju razlikovati soju od mesa -_-Mada dobro, kod vesalice ne bi smelo da bude prevare.
June 8, 201311 yr Sitnicaru <_<Zelim reci da je vesalica cisto meso i da tu ne mogu da ti podmetnu sojcinu