Frank Pembleton Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 DAK otvorio ekspozituru prekoputa piramide u 70om na mestu bivše male oazeTamo gde je bio neki roštilj?Pored frizera i cvećare....
Frank Pembleton Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Moraće da se overi!Send from WC šolja by BVK
renne Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 obavezno overite gurmansku ako već niste, vidi sluko gore kolika je, a i izuzetno kvalitetna
banatjanin Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Giros na samom kraju Jurija Gagarina, na uglu sa Ivana Ribarameso odlično začinjeno, nikad preslano, taman mediteranskih trava, tortilje domaće, prave, debelecaciki malo pavlakastiji nego što bi trebalo, ali ok, luk sečen na sitne kockice, kako valja i trebujeovereno 5 puta u dve nedelje,čini mi se, najbolji giros koji sam jeo u BGu do sada, ozbiljno konkuriše i girosu kod Grka iz Maksima Gorkog u Novom Sadu (zaravo, Grk ozbiljno presoljava u poslednje vreme)jumbo porcija tolika da mi ostane par zalogaja na kraju svaki put
Milogled Bluff Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 obavezno overite gurmansku ako već niste, vidi sluko gore kolika je, a i izuzetno kvalitetnaVrhunska gurmanska u Daku, danas overijo. Bez zamerke.
Lancia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Vrhunske gurmanske u Daku, danas overijo. Bez zamerke.ispravio.
Milogled Bluff Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Znam da je tesko poverovati, ali bila je jedna. Samo s lukom. I pomfrit. Odlican, ako smem primetiti. Cudo jedno kako i tako jednostavnu stvar cesto uspeju da sjebu.
renne Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 što nisi uzeo urnebes, odličan je za dodatnih 20 kinti. Stvarno su odlićni. I antipreporuka zaobilazite mog ortaka dabića dok nešto, da ne kažem sve, ne promeni
Milogled Bluff Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Ne volim urnebes, mnogo mi ljut.(uvalim si krut, da preduhitrim posalicare)
henrik larsson Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 uvalim si krut jao da, zaboravio sam to. Onda OK+1
luba Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 sta je to dak? u stvari, ako je austrougarska, nemojte ni da pisete, da zaboravim sto pre sta sam videla.nego, na trgu marksa i engelsa ka dragoslava jovanovica bila ona neka pekara starinska, pa je uzeo neko drugi, pa propala, pa se otvorilo nesto neuspesno, a od pre desetak dana se prozvalo inventivno "pizza & burger". razlicito od ostalih po par stvari - hamburgercicicici su za dva zalogaja, ajde mozda i tri, a ima ih od gude, krave, koke i zimzelena. ima i sa kobasicicicicima. obrok je tri ta hamburgercicicica, pomfrit za 270 dindzi, kokakola dzaba.probala zimzelena i milku, odlicno meso, lepinjicu prave sami, onako, lepa kad je vruca, manje luka no sto volim, ali iovako mi sve ispadalo. nikakva senzacija, ali zanimljiv dodatak za mucenike koji se truju u centru. mana sto se ceka, zato je okejije da se naruci. 323 00 61.
yolo Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 trebalo bi pozuriti, to je ukleta lokacija. mislim da su prethodnici pokusavali da se probiju kombinacijom gotovih jela, belgijskih vafela i bosanskih pita.
Recommended Posts