assück Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 dobra strana matorog je ta sto sada cesto radi sidekick, cuti covek i pece
wall Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 U strahinjića bana, ćošak sa dobračinom, je otvoren Sarajevski ćevap "Walter". Izbegavati u širokom luku, ali širokom. Prvo, ako je ono meso 100% juneće/goveđe, ja sam Britni Spirs. Drugo, ćevapi su bili nedopečeni, a lepinje ladne i dovoljno stare da glasaju.Drugim rečima, prošetajte se do ćoška Kralja Petra i Dušanove pa hasajte tamo kako valja.Šta znam, ja bi im dao još jednu priliku.Zadnjih desetak puta bili su odlični.
pantelia Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Gde ima dobra pljeskavica u tortilji u Bg, unapred zahvalan :)
boshoku Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) beogradski rostilj, malo iznad ugla palmoticeve i svetogorske, sa leve strane.korektno. Edited February 5, 2013 by boshoku
katamaran Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) beogradski rostilj, malo iznad ugla palmoticeve i svetogorske, sa leve strane.korektno.Meni je to bio najgori rostilj koji sam u zivotu jeo.Tu blizu ima prilicno dobra pljeskavica u Prilogu na Palilulskoj pijaci. Edited February 5, 2013 by katamaran
boshoku Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 odgovor je bio zapitaču, post iznad mojega, a spram tortilje.ne znam; gledah donošenje mesa, te spravljenje, i odgovorno tvrdim, da je taj lokal, (pre)retko mesto koje ne inkorporira soju u svinju/kravu...da li je vrhunski roštilj, daleko.
dig_chohano Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Znači, Mikan da promeni ime u Sojan. Stigne mi sinoć iz Bgd veeelika gurmanska, izgleda da se usereš a unutra Biopro Japanac napravio hor sa drugarima.
assück Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 tamo se ionako samo jede poh kachk, najbolji u beogradu
boshoku Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 bečka u lepinji (tartar, paradajz, zelena), u novoj, i još starijoj kasini (tj. franšiza ispred), izvrsna; čisto meso, bez žila, poh fenomenalan, lepinja sveža... šta ćeš više.
assück Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Cicablahgorak luk, cudan ukus lepinje, nekako uzegao, plus saznanje da ipak nije za mene ta mesavina mesa. i'll stick to regular cevaps
boshoku Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 koja mešavina? zar ne prave od jus teleta? ja u jakšićevoj cepam sudžukice - na lepinje, luk, pa ni na kajmak, nisam imao prigovor.jbg, moguće da su se pokvarili, bejah pre par meteri.
renne Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Dak gurmanska 270 dinara i urnebes 20, extra i kvalitet i količina
Milogled Bluff Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 bečka u lepinji (tartar, paradajz, zelena), u novoj, i još starijoj kasini (tj. franšiza ispred), izvrsna; čisto meso, bez žila, poh fenomenalan, lepinja sveža... šta ćeš više.+1
kud u maglu Simoviću Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 DAK otvorio ekspozituru prekoputa piramide u 70om na mestu bivše male oaze
Recommended Posts