Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted

dobra strana matorog je ta sto sada cesto radi sidekick, cuti covek i pece

Posted
U strahinjića bana, ćošak sa dobračinom, je otvoren Sarajevski ćevap "Walter". Izbegavati u širokom luku, ali širokom. Prvo, ako je ono meso 100% juneće/goveđe, ja sam Britni Spirs. Drugo, ćevapi su bili nedopečeni, a lepinje ladne i dovoljno stare da glasaju.Drugim rečima, prošetajte se do ćoška Kralja Petra i Dušanove pa hasajte tamo kako valja.
Šta znam, ja bi im dao još jednu priliku.Zadnjih desetak puta bili su odlični.
Posted

Gde ima dobra pljeskavica u tortilji u Bg, unapred zahvalan :)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

beogradski rostilj, malo iznad ugla palmoticeve i svetogorske, sa leve strane.korektno.

Edited by boshoku
Posted (edited)
beogradski rostilj, malo iznad ugla palmoticeve i svetogorske, sa leve strane.korektno.
Meni je to bio najgori rostilj koji sam u zivotu jeo.Tu blizu ima prilicno dobra pljeskavica u Prilogu na Palilulskoj pijaci. Edited by katamaran
Posted

odgovor je bio zapitaču, post iznad mojega, a spram tortilje.ne znam; gledah donošenje mesa, te spravljenje, i odgovorno tvrdim, da je taj lokal, (pre)retko mesto koje ne inkorporira soju u svinju/kravu...da li je vrhunski roštilj, daleko.

• 2 weeks later...
Posted

Znači, Mikan da promeni ime u Sojan. Stigne mi sinoć iz Bgd veeelika gurmanska, izgleda da se usereš a unutra Biopro Japanac napravio hor sa drugarima.

Posted

tamo se ionako samo jede poh kachk, najbolji u beogradu

• 2 weeks later...
Posted

bečka u lepinji (tartar, paradajz, zelena), u novoj, i još starijoj kasini (tj. franšiza ispred), izvrsna; čisto meso, bez žila, poh fenomenalan, lepinja sveža... šta ćeš više.

Posted

Cicablahgorak luk, cudan ukus lepinje, nekako uzegao, plus saznanje da ipak nije za mene ta mesavina mesa. i'll stick to regular cevaps

Posted

koja mešavina? zar ne prave od jus teleta? ja u jakšićevoj cepam sudžukice - na lepinje, luk, pa ni na kajmak, nisam imao prigovor.jbg, moguće da su se pokvarili, bejah pre par meteri.

Posted

Dak gurmanska 270 dinara i urnebes 20, extra i kvalitet i količinadak_zps8202b835.jpg

Posted
bečka u lepinji (tartar, paradajz, zelena), u novoj, i još starijoj kasini (tj. franšiza ispred), izvrsna; čisto meso, bez žila, poh fenomenalan, lepinja sveža... šta ćeš više.
+1
Posted

DAK otvorio ekspozituru prekoputa piramide u 70om na mestu bivše male oaze