January 25, 201312 yr U strahinjića bana, ćošak sa dobračinom, je otvoren Sarajevski ćevap "Walter". Izbegavati u širokom luku, ali širokom. Prvo, ako je ono meso 100% juneće/goveđe, ja sam Britni Spirs. Drugo, ćevapi su bili nedopečeni, a lepinje ladne i dovoljno stare da glasaju.Drugim rečima, prošetajte se do ćoška Kralja Petra i Dušanove pa hasajte tamo kako valja.Šta znam, ja bi im dao još jednu priliku.Zadnjih desetak puta bili su odlični.
February 5, 201312 yr beogradski rostilj, malo iznad ugla palmoticeve i svetogorske, sa leve strane.korektno. Edited February 5, 201312 yr by boshoku
February 5, 201312 yr beogradski rostilj, malo iznad ugla palmoticeve i svetogorske, sa leve strane.korektno.Meni je to bio najgori rostilj koji sam u zivotu jeo.Tu blizu ima prilicno dobra pljeskavica u Prilogu na Palilulskoj pijaci. Edited February 5, 201312 yr by katamaran
February 6, 201312 yr odgovor je bio zapitaču, post iznad mojega, a spram tortilje.ne znam; gledah donošenje mesa, te spravljenje, i odgovorno tvrdim, da je taj lokal, (pre)retko mesto koje ne inkorporira soju u svinju/kravu...da li je vrhunski roštilj, daleko.
February 16, 201312 yr Znači, Mikan da promeni ime u Sojan. Stigne mi sinoć iz Bgd veeelika gurmanska, izgleda da se usereš a unutra Biopro Japanac napravio hor sa drugarima.
March 2, 201312 yr bečka u lepinji (tartar, paradajz, zelena), u novoj, i još starijoj kasini (tj. franšiza ispred), izvrsna; čisto meso, bez žila, poh fenomenalan, lepinja sveža... šta ćeš više.
March 2, 201312 yr Cicablahgorak luk, cudan ukus lepinje, nekako uzegao, plus saznanje da ipak nije za mene ta mesavina mesa. i'll stick to regular cevaps
March 2, 201312 yr koja mešavina? zar ne prave od jus teleta? ja u jakšićevoj cepam sudžukice - na lepinje, luk, pa ni na kajmak, nisam imao prigovor.jbg, moguće da su se pokvarili, bejah pre par meteri.
March 4, 201312 yr bečka u lepinji (tartar, paradajz, zelena), u novoj, i još starijoj kasini (tj. franšiza ispred), izvrsna; čisto meso, bez žila, poh fenomenalan, lepinja sveža... šta ćeš više.+1