zorglub Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Ti o-ringsi iz beburgera su iz kese, ja vid'o. Nekako teški i otužni. Burger mi se svideo, bolji od mc-ovog.
renne Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 luk treba da bude slatak, ne sme da se pohuje ovaj naš domaći, nego veliki beli crni luk, možeš ga kupiti pod imenom srebrnjak po našim marketima, ektremno velike bele glavice
boshoku Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Ti o-ringsi iz beburgera su iz kese, ja vid'o. Nekako teški i otužni. Burger mi se svideo, bolji od mc-ovog.ovi, gore pominjani, iz gistro diner-a na vracaru, su iz iste kese.oko samog burgera, ne bih se slozio - barem meni, big mac je i dalje standard u beogradu.**dakle ne zborim o pljeskavicama, hamburger je ipak drugaciji koncept. hejteri, push my car.
yolo Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 (edited) ma brate, voila, 5. dinara, a i bolji.porediš be burger sa ICD? Edited December 14, 2012 by gazza1
kobni zelaya Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 pa naravno da je (kod luka) catch u pohu. problem je sto je ovde to novum, pa je broj fast-food joints koji ih prave, a samim tim i kvalitet, drasticno suzen.A jel' se pravi onion rings negde onako, domaće, ne smrznuto? Možda bi tako bilo bolje?
yolo Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 ne da ja znam, svi ovi majstori to kupuju smrznuto kao i pomfrit, od istog dobavljaca
Ravanelli Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 (edited) neverovatno koliko mi nedostaje milan/korijenikada sam živeo u blokovima u povratku s posla bih uzeo nekog roštilja ili prasetine, ako su ga tek skinuli sa ražnja.danas, posle fudbala, dobio krejv za mesom. odem do mikana i kao nemam šta da izaberem ( ) i uzmem ražnjić. morao sam posle da se popravim sa 5 ćevapa. Edited December 20, 2012 by Ravanelli
yolo Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 pa sta je bilo, jel novi vlasnik sjebo stvar?
nautilus Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 (edited) ima neki milan na kraju ustanicke, jel to isti?edit: nasmijana seljacka faca sa prasicima na izlogu Edited December 20, 2012 by nautilus
yolo Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 dabre, to je sve nekadasnji lanac, ustanicka, studenjak, pingvin
assück Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 neverovatno koliko mi nedostaje milan/korijenikada sam živeo u blokovima u povratku s posla bih uzeo nekog roštilja ili prasetine, ako su ga tek skinuli sa ražnja.danas, posle fudbala, dobio krejv za mesom. odem do mikana i kao nemam šta da izaberem ( ) i uzmem ražnjić. morao sam posle da se popravim sa 5 ćevapa.mali trol, mikan ima najbolji pohani kachkaval u gradubar je tako bilo pre jedno 6-7 godina
renne Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 pa sta je bilo, jel novi vlasnik sjebo stvar?oterali ga balkanbetovci, nije mogao da "odbije" ponudu
Ravanelli Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 (edited) pa sta je bilo, jel novi vlasnik sjebo stvar?preselio sam seovi korijeni/milan https://foursquare.c...4c07c82a2dee1fboterali ga balkanbetovci, nije mogao da "odbije" ponudue jebiga i za to svakako. to za ovaj kod studenjaka? Edited December 21, 2012 by Ravanelli
Recommended Posts