duda Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 velika krilca dolaze od koki koje nisu gajene u lepim uslovima. te koke obicno ne mogu ni da hodaju, samo da znas.baš me čudi da te statične koke imaju velika krila, verovatno se tu onda nešto petlja sa genima.naime, pala mi na pamet neka priča (nemam pojma da li je istinita) da se uzgajivači žaba kao dosetili da žabe drže u kavezima sa žičanim dnom kroz koje puštaju struju nekog niskog napona, koja neće ubiti žabu ali će je terati da skače, dok god su te žice pod naponom, tako se navodno onda razvijaju veliki bataci.odvratno.
ivy Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 baš me čudi da te statične koke imaju velika krila, verovatno se tu onda nešto petlja sa genima.odvratno.nemaju krila svakako veze kod koka kad ih ionako ne koriste pa korišćenje ili ne nije pitanje u priči,nego ih kljukaju raznoraznim hormonima,treševima od hrane i koncentratima da bi imale 6kila za mesec dana i slično...tako da koka 1 kukuruza ne vidi za života..
MayDay Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 jadne koke. :(ja mislim da one i lososi rastu u najgorim uslovima. gore nego krave i svinje.
Dr Arslanagić Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Evo da pohvalim Tommmy Boy na salviji jos jednom. Konacno se neko setio da napravi pravi burger u Beogradu umesto da umanji pljeskavicu i nazove je burgerom. Vrse dostavu u sirem krugu dvojke i stvarno se moze najesti od jednog njihovog burgera posto u sebi ima 3 mesa, przeno jaje, povrce i priloge i to sve sa 250kinti.Krilca su samo na meniju ali ih za sada nema jer kako gazda kaze ova srpska su mnogo mala pa ne izgledaju lepo kada se spreme tako da cekaju da nadju dobavljaca velikih krilaca pa da krenu i to da rade.jeo danas - odličan
yolo Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 lahmacun, ako je taj fil dobar onda je super.a ume da bude neopisivo neukusno sranje.a inace sam juce na slaviji na pocetku makenzijeve sa leve strane video najbesmisleniji fast food objekat u gradugiros, pancerote i ustipcigrcka, italijanska i srpska zastava kao dekor
assück Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 3 u 1 konceptmozda sluze i kafu iz 3 u 1 kesica (evt one 4 u 1 sa guaranom)dozvolicu sebi slobodu da predrasudjujem, ali do sada je bilo da oni koji se bave svim i svacim nisu dobri ni u cemu ponaosob
April Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Neka ubace i baklave, i neka dodaju albansku zastavu. Bila bi to scena za razglednice. Pozdrav iz Beograda...
MachineGunEtiquette Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 (edited) lahmacun, ako je taj fil dobar onda je super.a ume da bude neopisivo neukusno sranje.a inace sam juce na slaviji na pocetku makenzijeve sa leve strane video najbesmisleniji fast food objekat u gradugiros, pancerote i ustipcigrcka, italijanska i srpska zastava kao dekorPa, raja se primila kolko vidim, od reda pitaju sta je, pa ili uzimaju, ili su u fazonu "sledeci put" ili su vec probali i uzimaju opet.I ja tako, i juce i danas, kombinacije sa razlicitim prilozima. Za 140 dinara, sasvim solidan has. Edited October 26, 2012 by MachineGunEtiquette
nisam ja Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 deluje kao nešto što bi se mom gastritisu svideloili se kaže artritis?
kobni zelaya Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Probao ja, dobar lahmadžun, mislim ok, onako kao što je i nekada bio. Ranije niko nije hteo to da jede, pa su ga ukinuli. Nadajmo se da će ovaj put potrajati.
*edited by mod Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Juce na Donesi uprkos velikoj razdaljini naruchih kobasice iz necega sto se zove Madjarica. Nemam sta da kazem drugo sem da kobasice izuvaju koliko su dobre. Ima ljute i neljute, stim da ove druge nisam probao. Toliko su dobre da ne znam sta bih na njih stavio sem eventualno malo kupusa.Osim toga imaju i mamojebne palacinke sa neutralnim sirom i visnjama
Marcus Wulffings Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Je li onaj BeBurger neka franšiza? Stavljaju mnogo bešamel sosa i origana, oseća se malo brašna unutra, meso je malo mekanije. Opet su i cene manje više pristupačne.....
Recommended Posts