Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

Kebab u Vasinoj :ziga:Kifla me nije odusevila i porcija bi mogla da bude veca za 250 kinti ali ukus :wub:Neuporedivo ukusnije od bilo kog girosa u centru.

Edited by katamaran
Posted
Odlicne kobasice kod Gazinog Grka na Bajloniju. Mozda malo blage ali vrlo ukusne.
o pa to je novitet, pre par dana jos nisu bili izbacili
  • 2 weeks later...
Posted

Slabo posećujem fast fud, ali me pre neki dan muka naterala da nesto pregrizem da se ne bih onesvestio. Okrenem se oko sebe, orijentišem - Majka Mara! Utrčim, odvalim kobaje i pljeku za 290 dndž. Kvalitet, tradicija...nenadjebivo. Savršeno.

Posted

Roštiljdžinica Talimat u Požeškoj, preko puta Šumarskog! :Hail:

Posted

Jel to drže oni vranjanci? Reklama ide redovno na radiju.

Posted

Drže, nisam čuo reklamu, drugarica iz Vranja mi ih preporučila.Prže meso od 1912. navodno, al nebitno sve i da su juče počeli - savršeno!Ćevapi i pljeskavice, luk i tucana paprika i to je sve. Ništa majonezi, kečapi, ovo, ono...Od prvog kreću i sa dostavom.

Posted

procitah sumadije... al ga spustise u tri lepe.cu overim cim pre

Posted

Grešna mi duša - i lepinje su im savršene takođe!

Posted

po tvojoj fb preporuci sam danas donela mojima za rucak i eno ih svrsavaju na nepca. fakat cevapcici ko iz detinjstva. uzmi slobodno i kobasice. perfektne, a ja nisam ljubitelj kobasica..

Posted
po tvojoj fb preporuci sam danas donela mojima za rucak i eno ih svrsavaju na nepca. fakat cevapcici ko iz detinjstva. uzmi slobodno i kobasice. perfektne, a ja nisam ljubitelj kobasica..
:naughty:
Posted

cevapcic je 39 din (da, u cenovniku pise 1, 5, 7 ili 10 cevapa), a par kobasica je 250.

Posted

Uzeo baš to malopre kolegama kad sam izašo da jedem, oni već znaju za tu kombinu.