September 12, 201212 yr Kebab u Vasinoj :ziga:Kifla me nije odusevila i porcija bi mogla da bude veca za 250 kinti ali ukus :wub:Neuporedivo ukusnije od bilo kog girosa u centru. Edited September 12, 201212 yr by katamaran
September 12, 201212 yr Author Odlicne kobasice kod Gazinog Grka na Bajloniju. Mozda malo blage ali vrlo ukusne.o pa to je novitet, pre par dana jos nisu bili izbacili
September 20, 201212 yr Slabo posećujem fast fud, ali me pre neki dan muka naterala da nesto pregrizem da se ne bih onesvestio. Okrenem se oko sebe, orijentišem - Majka Mara! Utrčim, odvalim kobaje i pljeku za 290 dndž. Kvalitet, tradicija...nenadjebivo. Savršeno.
September 24, 201212 yr Drže, nisam čuo reklamu, drugarica iz Vranja mi ih preporučila.Prže meso od 1912. navodno, al nebitno sve i da su juče počeli - savršeno!Ćevapi i pljeskavice, luk i tucana paprika i to je sve. Ništa majonezi, kečapi, ovo, ono...Od prvog kreću i sa dostavom.
September 25, 201212 yr po tvojoj fb preporuci sam danas donela mojima za rucak i eno ih svrsavaju na nepca. fakat cevapcici ko iz detinjstva. uzmi slobodno i kobasice. perfektne, a ja nisam ljubitelj kobasica..
September 25, 201212 yr po tvojoj fb preporuci sam danas donela mojima za rucak i eno ih svrsavaju na nepca. fakat cevapcici ko iz detinjstva. uzmi slobodno i kobasice. perfektne, a ja nisam ljubitelj kobasica..
September 25, 201212 yr cevapcic je 39 din (da, u cenovniku pise 1, 5, 7 ili 10 cevapa), a par kobasica je 250.
September 26, 201212 yr Uzeo baš to malopre kolegama kad sam izašo da jedem, oni već znaju za tu kombinu.