yolo Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 (edited) zavrni desno u svetozara markovica i kupi schawarmu kod palestinca, isti kurac samo bolje. uzmes vecu za 240 kinti i dodas 3 falafela do 300 dinara i da te bob vidi... Edited August 17, 2012 by gazza1
*edited by mod Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 +1 za Gyropolis. a ako ti je bas cimanje nelos je giros kod Glumca u dositejevoj no gyropolis ga sije
ToniAdams Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 zavrni desno u svetozara markovica i kupi schawarmu kod palestinca, isti kurac samo bolje. uzmes vecu za 240 kinti i dodas 3 falafela do 300 dinara i da te bob vidi...jedan od najboljih saveta u istoriji, i svakako najpametniji gazzin1 post na svetu.
SleeperSleep Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 meni i nije nesto ta schawarma. falafel mu je mnogo bolji.
Mr.Mxyzptlk Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 icu kod palestinca, najblizi mi :D a svakako cu jedared da overim i goldya i solunca. hvala na savetima.se kaže šavarma?
assück Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 zajebi solunca, idi u gyropolis kada ti covek (pavllle i ja) kaze.a shawarma je do jaja, i kida sve osim mozda gyropolisa
ToniAdams Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 po meni shawarma, kad je debeli kuhar u smeni, kida sve girose u gradu. dal zbog zacina, il samog mjesa, il mozda sto uvek apim i koji falafalafel.
nisam ja Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 jeo neki dan pljesak u niš. zaboravio naziv radnje. neko prezime kao, zeleni natpis.pljesak prst debeo. ali dužina prsta. jedva pojeo, a bacio pola onog leba. kontam da se to zove milogled pljesak.
Montmorency Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Jeo sam kobasice u Ivi u Zarkovu sinoc, skroz korektne, cak 6 komada u lepinji koju oni prave.260 kinti
yolo Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 veliki je car ovaj grk na bajlonijevoj pijaci, uzeo konacno to njegovo meso iz marinade, po 300g svinjskog i pilecegdivno je marinirano, svinja je em od plecke em super mekana, zacinjeno divnim origanom ocigledno seljackog porekla, mirise na leto i moreuz to 4 "papucice", polutke one lepinjice natopljene maslinovim uljemtotal 390 din za 600g mesa, neprejebiv kvalitet.jedina mala zamerka je da je malo jace slano ali mozda i nije nego sam ja osetljiv na so.
*edited by mod Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 jbg ja sam izgleda ubo los trenutak da odem tamo. radio je neki poludizelas i u girosu sam meso bukvalno lovio po tortilji koliko ga je malo bilo. ali cu im svakako pruziti jos jednu sansu.
Frank Pembleton Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 I evoooo joooos jeeednooog u Aveniji Gladnih!Umesto nekadasnjeg kafica Loby sad je tu fast food Be Burger...McD kopija probacu nesto pa javljam....
kobni zelaya Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Probao ja - poor mans mcdonalds. Dobro, možda nije poormans, možda je isto kao mek, nemam pojma - hamburger i pomfrit su gotovo isti.
katamaran Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Odlicne kobasice kod Gazinog Grka na Bajloniju. Mozda malo blage ali vrlo ukusne.Za sutra sam narucio marinirano meso :)
Recommended Posts