Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

zavrni desno u svetozara markovica i kupi schawarmu kod palestinca, isti kurac samo bolje. uzmes vecu za 240 kinti i dodas 3 falafela do 300 dinara i da te bob vidi...

Edited by gazza1
Posted

+1 za Gyropolis. a ako ti je bas cimanje nelos je giros kod Glumca u dositejevoj no gyropolis ga sije

Posted
zavrni desno u svetozara markovica i kupi schawarmu kod palestinca, isti kurac samo bolje. uzmes vecu za 240 kinti i dodas 3 falafela do 300 dinara i da te bob vidi...
jedan od najboljih saveta u istoriji, i svakako najpametniji gazzin1 post na svetu.
Posted

meni i nije nesto ta schawarma. falafel mu je mnogo bolji.

Posted

icu kod palestinca, najblizi mi :D a svakako cu jedared da overim i goldya i solunca. hvala na savetima.se kaže šavarma?

Posted

zajebi solunca, idi u gyropolis kada ti covek (pavllle i ja) kaze.a shawarma je do jaja, i kida sve osim mozda gyropolisa

Posted

po meni shawarma, kad je debeli kuhar u smeni, kida sve girose u gradu. dal zbog zacina, il samog mjesa, il mozda sto uvek apim i koji falafalafel.

• 3 weeks later...
Posted

jeo neki dan pljesak u niš. zaboravio naziv radnje. neko prezime kao, zeleni natpis.pljesak prst debeo. ali dužina prsta. jedva pojeo, a bacio pola onog leba. kontam da se to zove milogled pljesak.

Posted

Jeo sam kobasice u Ivi u Zarkovu sinoc, skroz korektne, cak 6 komada u lepinji koju oni prave.260 kinti

Posted

veliki je car ovaj grk na bajlonijevoj pijaci, uzeo konacno to njegovo meso iz marinade, po 300g svinjskog i pilecegdivno je marinirano, svinja je em od plecke em super mekana, zacinjeno divnim origanom ocigledno seljackog porekla, mirise na leto i moreuz to 4 "papucice", polutke one lepinjice natopljene maslinovim uljemtotal 390 din za 600g mesa, neprejebiv kvalitet.jedina mala zamerka je da je malo jace slano ali mozda i nije nego sam ja osetljiv na so.

Posted

jbg ja sam izgleda ubo los trenutak da odem tamo. radio je neki poludizelas i u girosu sam meso bukvalno lovio po tortilji koliko ga je malo bilo. ali cu im svakako pruziti jos jednu sansu.

Posted

I evoooo joooos jeeednooog u Aveniji Gladnih!Umesto nekadasnjeg kafica Loby sad je tu fast food Be Burger...McD kopija probacu nesto pa javljam....

Posted

Probao ja - poor mans mcdonalds. Dobro, možda nije poormans, možda je isto kao mek, nemam pojma - hamburger i pomfrit su gotovo isti.

Posted

Odlicne kobasice kod Gazinog Grka na Bajloniju. Mozda malo blage ali vrlo ukusne.Za sutra sam narucio marinirano meso :)