*edited by mod Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 kakvo je to sranje, uzeo sam krilca kod njih jednom i nikad vise.Dobio sam nesto nalik krilcima a sos u plasticnim casicama za rakiju,iz kojih vire iseckane sargarepe, au de me podseti.Jel zna neko da li negde postoje u kenjigradu neka krilca, osim ovih naravnopa sos si valjda dobio direktno na krilcima. to sto mecu u casice uz sargarepu je neki abortirani pokusaj rencha pa ga nakon prvog puta tretiram kao plasticni garnirung.@boshkou na te sam mislio.nego jel neko probao ovaj novi fast food preko puta kropira na slaviji na mestu onog turskog fast fooda. u prolazu sam video da i oni drze neka krilca i neke mesnate sendvice.
assück Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 ja procitao ponudu jednom kada sam se vracao sa posla, deluje zanimljivo nikada nisam prolazio u working hours :(
*edited by mod Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 ja procitao ponudu jednom kada sam se vracao sa posla, deluje zanimljivo nikada nisam prolazio u working hours :(i ja isto sinoc :D
Montmorency Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 pa sos si valjda dobio direktno na krilcima. to sto mecu u casice uz sargarepu je neki abortirani pokusaj rencha pa ga nakon prvog puta tretiram kao plasticni garnirung.dobio sam klot krilca, il nesto tako
*edited by mod Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 cudno bas. oni tamo drze tri sosa. neki bbq sos sa koka kolom, senf+med i ljuti od kojih samo ovaj zadnji valja.
*edited by mod Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 cudno bas. oni tamo drze tri sosa. neki bbq sos sa koka kolom, senf+med i ljuti od kojih samo ovaj zadnji valja.
*edited by mod Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Pa imas od 5 od 10 i od 20 komada pa ti uzmi koliko ti treba. Meni se za ispod 10 ni ne isplati da se cimam.
Zdravko Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 nadam se da je na ovom topicu spominjan meating inace to ne bi bilo fer, sasvim solidna pljeskavica sa po meni najboljim lepinjama koje se koriste za rostilj (ne samo oni, nego inace u koji se mogu naci u ponudi u gradu)... a good food se vidim bas rasirio po gradu, sada i na bogosloviji i zelenom vencu, preuzeo tu neke druge, samo kazu da kao razlikuje od mesta do mesta, pravi su valjda u ustanickoj i nbgdu ...
katamaran Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 nadam se da je na ovom topicu spominjan meating...Kad ga vec spominjes spomeni i gde je :)
Zdravko Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 (edited) ups, skroz sam prevideo da sam to zaboravio :) nisam ni citao sta sam napisao ... ugao bulevara i mite ruzica ... Edited July 27, 2012 by Zdravko
Milogled Bluff Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 a good food se vidim bas rasirio po gradu, sada i na bogosloviji i zelenom vencu, preuzeo tu neke druge, samo kazu da kao razlikuje od mesta do mesta, pravi su valjda u ustanickoj i nbgdu ...Odlican je Good food, barem onaj u Ustanickoj
assück Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 kazu da onaj na uglu vilica i gvucica vlada. ne znam, nikad nisam jeo jer nikad nisam u tom kraju
Joe D Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Verovatno je na taj mislio, ne secam se da Ustanickoj ima Good food.Mada mi i nije bas odlican, ali ajde.
Milogled Bluff Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Cekaj, jebote, jeo sam tu onomadne sa Grunfom Jel moguce da sam istripovao da se to mesto tako zove?
Recommended Posts